Facebook

Sopot

SOPOT - bad och paradiskänsla

Sopot är en klassisk kurort som utvecklats till ett bad- och nöjesparadis mitt på Polens Riviera. Njut av ett myllrande folkliv och en skönt avslappnad stämning på caféer, dansställen och pubar längs gågatan Monte Cassino. Lägg dessutom till en lång vit sandstrand och ett paradis är ett faktum för alla som vill sola, bada surfa eller bara koppla av.

Polens östersjökust liknar vår svenska sydostkust fast med mycket längre sandstränder. Nöjeslivet är något i särklass! Året om vimlar det av partysugna människor på väg till barer och dansställen.

I Sopot finns Europas längsta brygga i trä, "molo". Byggnaden Krzywy Domek, "krokiga huset" i stadens centrum, uppförd 2004, är internationellt berömd för sin unika organiskt böjda arkitektur och inrymmer ett köpcentrum.

Passa även på att besöka grannstäderna Gdańsk och Gdynia som kallas Trójmiasto, tre städer inom 2,5 mil Gdynia, Gdańsk och Sopot ligger som ett pärlband utmed Gdańskbukten i nordöstra Polen. Tillsammans utgör de ett sammanflätat stadskomplex som kallas Trójmiasto. Inom ett par mil får du storstadsliv, härliga bad, spa och golf. Området bjuder på många upplevelser för dig som är intresserad av kultur och historia från medeltid till nutid. Uteställen och pubar lockar mycket folk med gatuteaterfestivaler, jazzfestivaler eller teater direkt på stranden under sommartid.

Trójmiasto är ett riktigt shoppingparadis. Här handlar du i mysiga butiker och stora shoppingcenter till förmånliga priser.

Våra flygpaket är upplagda med en övernattning som bas, men du kan anpassa resans längd som du vill och på så vis unna dig en weekendresa som blir precis om du vill ha den.

 

Film

Här nedan finner du våra exklusiva hotell erbjudanden.

Hotel Haffner *****

Hotel Haffner *****

Hotel Haffner ligger nära centrala Sopot, på kort gångavstånd från promenaden. Hotellet erbjuder en kombination av moderna hälsofaciliteter och klassisk inredning. Hotel Haffner är det perfekta hotellvalet för den som vill koppla av i en elegant atmosfär. Hotellet utnyttjar till fullo sitt fantastiska läge...

Paket med Flyg och hotell,

från 4 390 kr

Radisson Blu *****

Radisson Blu *****

Här erbjuds en à la carte-restaurang med medelhavsmat samt en bar med drycker och viner från vingården Château Isolette. 219 rymliga rum finns i två originalutföranden: Art deco och modern chic. Den utmärkta inredningen och de bekväma sängarna med en standardlängd på 210 cm, garanterar en god...

Paket med Flyg och hotell,

från 4 590 kr

Hotel Sheraton *****

Hotel Sheraton *****

Med sitt fantastiska läge bara några steg från havet erbjuder hotellet en harmonisk blandning av lyx och komfort. Här möts gäster av en sofistikerad atmosfär och enastående service.
Hotellet stoltserar med en omfattande spa-anläggning där gästerna kan njuta av avkopplande behandlingar...

Paket med Flyg och hotell,

från 4 490 kr

Hotel Rezydent *****

Hotel Rezydent *****

Femstjäjniga Hotel Rezydent Sopot ligger intill den berömda gatan Bohaterow Monte Cassino i centrala Sopot bara 500 meter från den berömda trä piren och sandstranden. Denna klassiska byggnad erbjuder eleganta rum, utrustade med luftkonditionering och satellit-TV. Rummen har ett lyxigt badrum...

Paket med Flyg och hotell,

från 4 590 kr

Grand Hotel *****

Grand Hotel *****

Detta magnifika hotell i Art Déco-stil erbjuder en flärdfull stil, lyx och elegans. Det är beläget intill stranden i Sopot. Hotellet vetter mot Gdanskbuktens vatten och ligger också bara en kort bit från gatan Monte Cassino och hjärtat av Sopot. Hotellets vackert restaurerade Art Déco-interiör är utrustad med...

Paket med Flyg och hotell,

från 5 590 kr

Molo Hotel ***

Molo Hotel ***

Molo Hotel placerar dig mitt i Sopot, en 9 minuters promenad från Sopots strand och 10 minuter från Sopot Pier. Känn dig som hemma i ett av de 70 rummen med minibarer. Sängen har duntäcken och sängtillbehör av högsta kvalitet. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 07.00 till 11.00.

Paket med Flyg och hotell,

från 4 390 kr

×

Förändringar i bränslepriserna har lett till en generell kostnadsökning för hela transportindustrin, vilket kräver ett flexibelt bränsletillägg som kan komma att stiga, falla eller tas bort i takt med förändringar av bränslepriser.
Bränsletillägg är en justering av priset på bränsle, upp eller ner beroende på världsmarknadspriset på olja.

Fr.o.m. den 1 januari 2024 kommer rederier som trafikerar hamnar inom EU/EES att betala årligen för utsläpp av växthusgaser/koldioxidutsläpp. 
Det innebär att varje passagerare som reser med en färja från Sverige kommer att betala f.n. 20 kr/person enkel resa i ETS tillägg, och 100 kr/person enkel resa i koldioxidutsläpp, det totala tillägget för resan t/r uppgår f.n. till 240 kr/person.