1. Välj typ av transport 2. Välj resmål > 3. Sök paket
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Sök resa
Hem » Våra resor » Spa resor
« Tilbaka Skriv ut Dela på Facebook

Spa i Polen - unna dig en härlig sparesa till Polen

paket_med_farja.jpg

I Polen finns över fyrtio kurorter och tvåhundra spaanläggningar. Traditionerna med hälsa genom vatten är lång i Polen och många av kurorterna har en historia som börjar redan på 1200-talet. Priserna är låga med svenska mått mätt och på många spaanläggningarna finns också professionell vård som hudläkare, kosmetologer, tandläkare och dietister att tillgå.
 
Swinoujscie är belägen vid tyska gränsen strax intill tyska Usedom. De båda städerna liknar varandra i mycket: De delar en vit strand som är populär under sommarhalvåret, har liknande Jugend-arkitektur och profilerar sig med kurortsliv.
Båda är omtyckta resmål för svenskar, men Swinoujscie vinner i popularitet tack vare sina betydligt lägre priser.
 
Kołobrzeg liknar ingen annan spa- och hälsoresort i Polen. Utöver sina berömda salta hälsobad erbjuder denna stora polska kuststad välbefinnande på flera plan. De många spa-anläggningarna och mysiga kusthotellen tävlar om uppmärksamheten med spännande historiska minnesmärken, mysiga pubar och restauranger. Här finns också Polens längsta strandpromenad och förstås – de vidsträckta sandstränderna som gör området så attraktivt.
 
Gdansk, Gdynia och Sopot
utgör tillsammans det numera sammanflätade trestadsområdet. Storstaden Gdansk är en gammal hamnstad med gamla kranar, sevärdheter, charmiga gator och bra shopping. Dessutom finns det kilometerlånga vita sandstränder som inbjuder till avkoppling och sköna bad. Sandstranden börjar vid hamnen och går sedan vidare till exklusiva Sopot, Polens sommarhuvudstad. Här ligger fokus på strandliv och den breda och långa sandstranden är i absolut världklass. Ta även en tur ut på Europas längsta träpir. På andra sidan av Sopot ligger områdets andra storstad, Gdynia. Här möts du av en fantastisk shoppingstad, men även en hamnstad med sandstränder mitt i stan.
 

Ta med gänget på en skön spaweekend. Mys med kärleken i en bubbelpool eller smit i väg och lyxa på egen hand. Vi har många härliga ställen att besöka.