1. Välj typ av transport 2. Välj resmål > 3. Sök paket
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Krakow
Miedzyzdroje
Warszawa
Wiselka
Sopot
Zakopane
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Krakow
Miedzyzdroje
Warszawa
Wiselka
Sopot
Zakopane
Sök resa
Hem » Våra resor » Grupp och Konferensresor
« Tilbaka Skriv ut

Grupp och Konferensresor till Polen

Oberoende av resmål är det en stark upplevelse att resa tillsammans.

Polenresor ordnar gruppresor, konferensresor, skolresor, evenemangsresor, turneringar och företagsresor med flyg, färja eller buss.
Välj ändamålet för er gruppresa så skräddarsyr vi en prisvärd lösning av hög kvalité.

Vi på Polenresor sköter allt från bokning av flygbiljetter, transfer, boende och konferenslokaler till events på plats, studiebesök och upplevelser.
Alla detaljer är kopplade till ert syfte och vävs ihop till en effektfull helhet, det finns inga begränsningar på vad vi kan skapa för er.

Resor till andra länder i Europa kan givetvis också ordnas.

Nedan finner ni exempel som är framtagna för att ge er ett urval av våra olika mötesvärldar och för att ge er inspiration till kommande möten.


 

Szymbark

Szymbark - ett historiskt Skansen – med både skämt och allvar
Tillsammans med en guide, kan ni utforska unika och historiska objekt, bl. a. den längsta brädan i världen, siberian hus, hemlig krigsbunker, gammalt ryskt lok med vagnar, världens största flygel. En av de mest populära attraktionerna som ligger i Szymbark är ”Det uppochnedvända huset", huset är en stor atraktion bland turister som upplever rubbning...

Läs mer >
Erbjudande för grupper, från 2 990,-

Historiska Krakow

Unna Er en härlig resa i en av Europas vackraste städer Krakow.
Kärleken till musik, poesi och teater har gjort Krakow till Polens kulturhuvudstad. Upplevelser utöver det vanliga och som du sent ska glömma är den underbara saltgruvan Wieliczka som kan besökas dagligen (UNESCOS världskulturarv) Krakow andas historia samtidigt som stadens puls är mycket intensiv. Vare sig ni vill shoppa, äta gott, gå på nattklubb är...

Läs mer >
Erbjudande för grupper, från 6 990,-

Krakow & Tatrabergen 7 dagar

Krakow kallas ofta Polens vackraste stad som är fylld av historiska skatter, världens berömda museer, bra hotell och restauranger samt turister från hela världen och året runt. Det arrangeras ofta utflykter från Krakow till de välkända skatter som står på Unescos lista över världens kulturarv – den 700 år gamla saltgruvan samt Auschwitz-Birkenau Museum. På den resan föreslår vi också ett längre besök i den otroligt sköna sydliga delen av Polen...

Läs mer >
Grupperbjudande, från 8 990,-

Gåtfulla Szczecin

Vad har en 50 år gammal vodka, ölprovning i en gammal militärbyggnad och ett skyddsrum gemensamt? Svar: en tripp till Szczecin. Vår guide visar dig de vackraste delarna av staden som har kallats "det nordliga Paris" och berättar historier du sent ska glömma. Efter en händelserik dag kopplar du av på komfortabla hotell Radisson Blu.

Läs mer >
Grupperbjudande, från 2 990,-

Nordiska Fotspår

Tycker du också att det är spännande med historia? Men varför bara läsa när du kan uppleva den mitt framför ögonen? Följ med till andra sidan Östersjön och följ de nordiska fotspåren från vikingatid fram till det svenska stormaktsväldets glansdagar. Med kunnig guidning, mängder av intressanta sevärdheter och bekvämt boende blir detta en tripp med intryck som kommer att sitta kvar länge. Hoppa på tidsmaskinen idag!

Läs mer >
Grupperbjudande, från 2 900,-

Szczecin-Berlin-Sachsenhausen

Lär dig mer om det förflutna! Szczecin-Berlin-Sachsenhausen Följ med på en resa genom Europas blodisande nutidshistoria. Koncentrationslägret Sachsenhausen ligger 30 kilometer från Berlin och är idag ett välbevarat museum över en tid av ofattbara övergrepp på människor. Ett besök i Berlin med dess viktigaste landmärken som Berlinmuren, Brandenburger Tor, Berlin-katedralen ingår. I Szczecins skyddsrum tecknas livet...

Läs mer >
Grupperbjudande, från 2 990,-

Skidor, spa och konferens

Kombinera vinteraktiviteter med konferens och spa. På med varma kläder och upplev alla trevliga aktiviteter tillsammans i ett vackert vinterland.
Efter en dag i skidbacken, god middag och konferens är det hög tid för skön spa, bastu och pool. Engagemang, motivation och förmåga till beslut är några exempel på egenskaper som blir tydliga på Tatratopp.

Läs mer >
Erbjudande för grupper, från 5 590,-

Ju fler, desto roligare

Välkommen ombord på Polonia!
Njut av en minitripp till andra sidan Östersjön.
Ha trevligt med dina vänner i restaurangerna, barerna, kasinot, nattklubben eller butiken. Tiden går snabbt när man har kul, ett perfekt val när du vill ha ett litet avbrott med många upplevelser.

Läs mer >
Erbjudande för grupper, från 1 590,-

Kickoff On Ice Polonia

En konferens ombord på någon av färjerna till Polen är som att hyra ett hotell, fast bättre. Allting finns samlat på ett ställe. Moderna konferensrum, gruppaktiviteter & god mat. Låt konferensen ramas in med fantastiska is-skulpturer och se professionella is-skulptörer mejsla fram konstverk ur massiva isblock. Lämna all stress och vardag i land boka en konferens kryssning. Upplevelsen börjar ombord.

Läs mer >
Erbjudande för grupper, från 1 990,-

Konferens till sjös på m/s Polonia

KONFERENS TILL SJÖSS PÅ POLONIA 2024
Östersjön är en ovanligt inspirerande miljö för såväl arbets- som nöjesresor. De toppmoderna färjorna är skräddarsydda för både nytta och nöje: utrustade konferensrum väntar på kreativa möten, festmiddagen arrangerar vi i någon av våra restauranger medan barerna, pubarna och discot är avslappnade träffpunkter.

Läs mer >
Erbjudande för grupper, från 1 090,-

Konferens till sjös på m/s Skania

KONFERENS TILL SJÖSS PÅ SKANIA 2020
Östersjön är en ovanligt inspirerande miljö för såväl arbets- som nöjesresor. De toppmoderna färjorna är skräddarsydda för både nytta och nöje: utrustade konferensrum väntar på kreativa möten, festmiddagen arrangerar vi i någon av våra restauranger medan barerna, pubarna och discot är avslappnade träffpunkter.

Läs mer >
Erbjudande för grupper, från 1 090,-

Hampton by Hilton - Konferenspaket

Bo och konferera i Świnoujście med Östersjöns vackraste sandstränder och det första Hampton by Hilton-hotellet i Polen.
Ett modern och bekvämt hotell en knapp kilometer från havet.
Luftkonditionerade rum, gym och moderna konferensrum gör det idealiskt för både turister som affärsgäster.

Läs mer >
Grupperbjudande, från 2 490,-

Konferenspaket på Radisson Blu

Radisson SAS Hotel Szczecin är ett utmärkt alternativ för dig som tänkt förlägga en konferens till västra Polen. Hotellet har 9 fräscha möteslokaler, som är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Hotellet har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 550 personer. Personalen på hotellet kan även arrangera en rad spännande fritidsaktiviteter.

Läs mer >
Konferenspaket, från 2 490,-

Spa, lyx och flärd i Szczecin

Varför nöja sig med mindre än det bästa.
Samla kompisgänget och upplev Szczecin i de luxe format! 
Perfekt om ni har någon eller något att fira, vill ha en annorlunda möhippa eller bara må bra med dina vänner? 
Vi har programmet som gör resan till ett oförglömligt minne.

Läs mer >
Grupperbjudande, från 2 490,-

Relax & Hälsa i Szczecin

Nu är det dags att göra allvar av alla planer. Skäm bort dig själv med en underbar spa-resa med Polenresor till Szczecin.
Njut av den bekväma överfarten och toppa allt med underbart lyxiga behandlingar på Baltica Spa & Wellness. Frukost, middagar, övernattning på bekvämt hotell - allt till ett suveränt paketpris. Vad väntar du på?

Läs mer >
Grupperbjudande, från 2 490,-

Relax och Hälsa i Swinoujscie

Kombinera avkopplande vistelse på Polens ljuvliga bärnstenskust med behandlingar på Hotel Trzy Wyspy, ett nytt modernt hotell med perfekt läge, bara 200 m från strandpromenaden och den breda sandstrand. Hotellet består av tre sammansatta byggnader med 150 bekvämt inredda och rymliga dubbelrum med balkong, två restauranger, Sky Bar med havsutsikt, pool, sauna, jacuzzi, saltgrotta.

Läs mer >
Grupperbjudande, från 2 490,-

Trädgårdsresa till Kolobrzeg

Kołobrzeg liknar ingen annan kurort i Polen. Utöver sina berömda salta hälsobad erbjuder denna kuststad välbefinnande på flera plan: spännande historiska minnesmärken, Polens längsta strandpromenad, många parker och förstås – de vidsträckta sandstränderna gör området så attraktivt. Kołobrzegs vackra omgivningar är också värda att utforskas. Gå vilse i Hortulus-trädgårdarnas växtlabyrinter i Dobrzyca och beundra dess tematrädgårdar...

Läs mer >
4-dagar med halvpension, från 3 490,-
« Tilbaka Skriv ut