1. Välj typ av transport 2. Välj resmål > 3. Sök paket
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Sök resa
Hem » Resor till Polen » Grupp och Konferensresor
« Tilbaka Skriv ut

Grupp och Konferensresor till Polen

Oberoende av resmål är det en stark upplevelse att resa tillsammans.


Polenresor ordnar gruppresor, konferensresor, skolresor, evenemangsresor, turneringar och företagsresor med flyg, färja eller buss.
Välj ändamålet för er gruppresa så skräddarsyr vi en prisvärd lösning av hög kvalité.

Vi på Polenresor sköter allt från bokning av flygbiljetter, transfer, boende och konferenslokaler till events på plats, studiebesök och upplevelser.
Alla detaljer är kopplade till ert syfte och vävs ihop till en effektfull helhet, det finns inga begränsningar på vad vi kan skapa för er.

Resor till andra länder i Europa kan givetvis också ordnas.


Nedan finner ni exempel som är framtagna för att ge er ett urval av våra olika mötesvärldar och för att ge er inspiration till kommande möten.


 

Szymbark

Szymbark - ett historiskt Skansen – med både skämt och allvar
Tillsammans med en guide, kan ni utforska unika och historiska objekt, bl. a. den längsta brädan i världen, siberian hus, hemlig krigsbunker, gammalt ryskt lok med vagnar, världens största flygel. En av de mest populära attraktionerna som ligger i Szymbark är ”Det uppochnedvända huset", huset är en stor atraktion bland turister som upplever rubbning...

Läs mer >
Grupperbjudande., från 1990,-

Nordiska Fotspår

Tycker du också att det är spännande med historia? Men varför bara läsa när du kan uppleva den mitt framför ögonen? Följ med till andra sidan Östersjön och följ de nordiska fotspåren från vikingatid fram till det svenska stormaktsväldets glansdagar. Med kunnig guidning, mängder av intressanta sevärdheter och bekvämt boende blir detta en tripp med intryck som kommer att sitta kvar länge. Hoppa på tidsmaskinen idag!

Läs mer >
Grupperbjudande, från 1500,-

Spa, lyx och flärd i Szczecin

Varför nöja sig med mindre än det bästa.
Samla kompisgänget och upplev Szczecin i de luxe format! 
Perfekt om ni har någon eller något att fira, vill ha en annorlunda möhippa eller bara må bra med dina vänner? 
Vi har programmet som gör resan till ett oförglömligt minne.

Läs mer >
Grupperbjudande, från 1990,-

Gåtfulla Szczecin

Vad har en 50 år gammal vodka, ölprovning i en gammal militärbyggnad och ett skyddsrum gemensamt? Svar: en tripp till Szczecin.
Vår guide visar dig de vackraste delarna av staden som har kallats "det nordliga Paris" och berättar historier du sent ska glömma.
Efter en händelserik dag kopplar du av på komfortabla hotell Radisson Blu.

Läs mer >
Grupperbjudande, från 1990,-

Relax & Hälsa i Szczecin

Nu är det dags att göra allvar av alla planer. Skäm bort dig själv med en underbar spa-resa med Polenresor till Szczecin.
Njut av den bekväma överfarten och toppa allt med underbart lyxiga behandlingar på Baltica Spa & Wellness. Frukost, middagar, övernattning på bekvämt hotell - allt till ett suveränt paketpris. Vad väntar du på?

Läs mer >
Grupperbjudande, från 1890,-

Konferenspaket på Radisson Blu

Radisson SAS Hotel Szczecin är ett utmärkt alternativ för dig som tänkt förlägga en konferens till västra Polen. Hotellet har 9 fräscha möteslokaler, som är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Hotellet har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 550 personer. Personalen på hotellet kan även arrangera en rad spännande fritidsaktiviteter.

Läs mer >
Konferenspaket, från 1990,-

Hampton by Hilton - Konferenspaket

Bo och konferera i Świnoujście med Östersjöns vackraste sandstränder och det första Hampton by Hilton-hotellet i Polen.
Ett modern och bekvämt hotell en knapp kilometer från havet.
Luftkonditionerade rum, gym och moderna konferensrum gör det idealiskt för både turister som affärsgäster.

Läs mer >
Grupperbjudande, från 1890,-

Wellness och Spaparty i Szczecin

Om du letar efter ett unikt sätt att fira din födelsedagsfest, få tips för möhippa/svensexa eller ett exklusivt företagsevenemang för dina medarbetare eller anställda så har du hamnat rätt! Följ med på en resa till lyxiga Baltica Wellness & Spa och upplev sagovärlden från Tusen och en natt, exotiska Västindien eller känslan av exotisk strand. Spaavdelningen täcker hela 2000 kvadratmeter med fantastiska bad, jacuzzi, bastu, upplevelseduschar, snögrotta...

Läs mer >
Grupperbjudande, från 1890,-

Kołobrzeg i skarpt läge

Lär känna Kołobrzeg en populär kur- och semesterort. Staden, som för 70 år sedan hade praktiskt taget upphört att existera men numera kallas för Spa- huvudstaden i Polen. För några år sedan fick Kolobrzeg titeln ”Årets mest populära turistort” i Polen. Kom med oss och upptäck varför! Ryktet om Kolobrzeg som kurort bevisades genom namnet "Östersjöns pärla", som staden var känt som redan före kriget.

Läs mer >
Grupperbjudande, från 1990,-

Historiska Krakow

Unna Er en härlig resa i en av Europas vackraste städer Krakow.
Kärleken till musik, poesi och teater har gjort Krakow till Polens kulturhuvudstad. Upplevelser utöver det vanliga och som du sent ska glömma är den underbara saltgruvan Wieliczka som kan besökas dagligen (UNESCOS världskulturarv) Krakow andas historia samtidigt som stadens puls är mycket intensiv. Vare sig ni vill shoppa, äta gott, gå på nattklubb är...

Läs mer >
Grupperbjudande, från 2490,-
« Tilbaka Skriv ut