1. Välj typ av transport 2. Välj resmål > 3. Sök paket
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Krakow
Miedzyzdroje
Warszawa
Wiselka
Sopot
Zakopane
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Krakow
Miedzyzdroje
Warszawa
Wiselka
Sopot
Zakopane
Sök resa
Hem » Grupp & Företag » Skidor, spa och konferens
« Tilbaka Skriv ut Dela på Facebook

Gruppresa: Skidor, spa och konferens

 • Erbjudande för grupper fr

  5 590

  kr

  Begär offert

  Ring: 040 13 13 40
  E-mail: info@polenresa.se

  Skidor, spa och konferens

  4 DAGAR           MINIMUM 10 PERSONER

  Begär offert

  Kombinera vinteraktiviteter med konferens och spa i Zakopane - Polens största vinterresmål.
  På med varma kläder och upplev alla trevliga aktiviteter tillsammans i ett vackert vinterland.
  Efter en dag i skidbacken, god middag och konferens är det hög tid för skön spa, bastu och pool.
  Engagemang, motivation och förmåga till beslut är några exempel på egenskaper som blir tydliga på Tatratopp. Men det är inte bara äventyret som påverkar deltagarna. Att kombinera skidåkningen med kultur och gastronomi höjer garanterat kvaliteten på skidkonferensen. Lokala råvaror, traktens historia eller ortens folklore. Det finns enorma skatter att ta tillvara på.
  Beroende på ert syfte med aktiviteten, önskemål, tidpunkt, gruppens sammansättning, kön/ålder, budget tar vi gärna fram mer specifika aktiviteter till er.

   

  I priset ingår:

  • Flyg från Stockholm, Köpenhamn eller Malmö till Krakow
  • Handbagage (10 kg)
  • Transfer till och från flygplatsen
  • 3 hotellövernattningar
  • Halvpension
  • 4 timmar konferensrum
  • 1 st spabehandling
  • 2 dagars skidåkning

   

  Program

  Nedanstående är bara ett förslag – ni kan själva sätta ihop ett program. Ge oss era önskemål och vi ska se till att de blir uppfyllda.

   

  Dag 1

  • Flyg från Stockholm, Köpenhamn eller Malmö till Krakow
  • Ankomst till Krakow och transfer från flygplatsen till hotellet
  • Inkvartering och kvällsmiddag
  • Egen tid

   

  Dag 2

  • Frukost
  • Konferens
  • Egen tid för skidor, spa, promenader o.d.
  • Lunch
  • Egen tid för skidor, spa, promenader o.d.
  • Middag på hotellet

   

  Dag 3

  • Frukost
  • Åktur med häst och släde i Zakopane
  • Lunch
  • Egen tid för skidor, spa, promenader o.d.
  • Middag på hotellet eller lokal restaurang

   

  Dag 4

  • Frukost på hotellet, utcheckning
  • Transfer från hotellet till flygplatsen
  • Flyg till Stockholm, Köpenhamn eller Malmö

  Om hotellet

  Grand Nosalowy Dwor/grand_nosalowy_dwor_trippel.jpg

  Grand Nosalowy Dwor Resort ****

  Zakopane- Polens största vinterresmål i lyxförpackning.

  Hotel Grand Nosalowy Dwór är en ny punkt på Polens hotellkarta. Hotellet öppnade sina portar den 26 december 2009 och är ett komplement till den intilliggande trestjärniga Hotel Nosalowy Dwór.

  Hotel Grand Nosalowy Dwór är en idealisk destination för de mest krävande gäster och garanterar en oförglömlig vistelse i någon av hotellets 118 rum och sviter. Hotellrestaurangen Aster serverar internationella och regionala rätter.
  I Sport Bar Lobby kan du njuta av varma och kalla drycker. Panoramika Club erbjuder naturskön utsikt över området. Grand Nosalowy Dwór erbjuder avkoppling i wellness center med 20 m inomhuspool, jacuzzi, vattenfall och hydromassage, medelhavs sauna med krioterapi 50-55°c och 40% fuktighet är väldigt hälsosamt. Det finns även ångbastu, finsk bastu och gym.

  Klinika La Perla är en kombination av lyx och professionell personal. Nyaste standarder erbjuder behandlingar i världsklass. I Klinika La Perla finns behandlingar för både stora och små, män och kvinnor, gravida kvinnor samt nyblivna mammor, kort och gott, till Klinika La Perla är alla välkomna.

  Under vintersäsongen erbjuder Hotel Grand Nosalowy Dwór skiduthyrning, skidlektioner och skidförvaring. Närmaste skidlift ligger på berget Nosal, bara 140 meter bort. Hoppbacken Wielka Krokiew ligger knappt 1,5 km från hotellet.

  Grand Nosalowy Dwor Resort & Spa blir det största konferenscentret i Tatrabergen. Konferenscentret med en yta av 1250m² och har kapacitet för 1200 personer.
  Utrymmet kan godtyckligt delas in i 6 mindre konferensrum, med sin höjd på 6,5 m kan även även de mest sofistikerade konfiguration anordnas för exempelvis mässor, modevisningar, presentationer av bilar, konserter mm.

  Om Zakopane

  zakopane_mix.jpg
  Trakterna kring Zakopane har länge befolkats av en liten etnisk grupp som utvecklat den speciella Góralkulturen. Många besökare vill passa på att uppleva Góral, med unikt särpräglade traditioner inom matkultur, musik och textil design.

  I slutet av 1800-talet utvecklades Zakopane till en kurort och så småningom även en kulturstad dit många polska författare och konstnärer vallfärdade i början av 1900-talet. Stanisław Witkiewicz utvecklade den s.k. Zakopanearkitekturen som är fortfarande är populär på polska höglandet.

  Ta en promenad genom stadens mest populära turistgata Krupówki, kantad med butiker, pubar och restauranger. Stekt fisk finns ofta med på restaurangernas menyer och i synnerhet lokalt fångad öring. Som besökare i Zakopane kommer du även att stifta bekantskap med den rökta rökt osten Oscypek som är en lokal specialitet, tillverkad med en blandning av ko- och fårmjölk. Osten finns att köpa på den lokala marknaden varje dag, plus naturligtvis i alla souvenirbutiker. I dessa säljs även ciupaga, en vandringsstav med speciella detaljer.

  Sevärdheter i Zakopane

  zakopane_mix_2.jpg

  Tatrabergen

  Tatrabergens högsta bergstopp på den polska sidan är Rysy, 2499 meter över havet. Den allra högsta toppen är Gerlachovský štít på den slovakiska sidan med en höjd på 2655 meter.

  Morskie Oko

  Morskie Oko är den största sjön i Tatrabergen. Det är ett välbesökt och lättillgängligt mål för vandrare. Ta en minibuss till Łysa Polana vid den polsk-slovakiska gränsen. Härifrån tar det knappt två timmar att nå sjön, en utmaning som varje säsong lockar ca 50 000 vandrare.

  Gubałówka bergbana

  Gubałówka bergbana ligger i Zakopane. Du kan ta bergbanan upp till toppen av Gubałówka för att njuta av fantastisk utsikt. Om du vill ännu längre upp så kan du åka linbana en bra bit upp till hjärtat av Tatrabergen och Kasprowy Wierch som når en höjd på 1987 meter.

  Gamla kyrkogården

  Värt ett besök är också Cmentarz Zasłużonych na Pęksowym Brzyzku, begravningsplats för framstående personer med anknytning till Zakopane, Tatrabergen och regionen Podhale. Nästan alla gravstenar är unika konstverk gjorda i trä, metall eller sten. Vid kyrkogården finns Zakopanes äldsta träkyrka från mitten av artonhundratalet.

  Museer

  Det finns ett flertal intressanta museer i Zakopane och de viktigaste är samlade som en del av Tatramuseet. Huvudbyggnaden finns på ul. Krupówki 10. Här kan du bland annat lära dig mer om regionens historia. Till museet hör Koliba villa på ul. Kościeliska 18 och Gąsienica Sobczak-villan på Droga do Rojów 6 som båda rymmer Museet för Zakopane design i Stanisław Witkiewicz anda. Bland dem kan nämnas Oksza villa på ul. Zamoyskiego 25 som visar 1900-talskonst, konstnären Władysław Hasior hus på ul. Jagiellońska 18b och författaren Kornel Makuszyński hus på ul. Tetmajera 15. Därtill finns alltid ett flertal temporära utställningar i olika byggnader runt om i Zakopane.

  Upplevelser

  zakopane_mix_3.jpg

  Bergsklättring och skidåkning

  Zakopane är det viktigaste polska centrumet för både bergsklättring och skidåkning i Tatrabergen. De viktigaste platserna för skidåkningar är Kasprowy Wierch, Nosal och Gubałówka. Om du vill se eller kanske till och med våga dig på backhoppning så ska du bege dig till Wielka Krokiew.

  Skidåkning


  Varje vintern anländer tiotusentals besökare till Zakopane för att åka skidor, särskilt runt jul och i februari. Populära skidområden nära Zakopane är Kasprowy Wierch, Gubałówka, Nosal, Białka Tatrzańska, Bukowina Tatrzańska, Butorowy Wierch och Polana Szymoszkowa.

  Zakopane har varit värd för VM-tävlingar i skidor, skidskytte och backhoppning. Staden stod också som värd för alpina VM 1939, första världsmästerskapen utanför Alperna och det sista officiella VM före andra världskriget. Staden ansökte om att bli värd för olympiska vinterspelen 2006 samt alpina VM 2011 och 2013.

  Vandring


  Eftersom Tatra nationalpark är ett gigantiskt område så är det väl värt att köpa en riktigt bra karta. Kartor säljs bland annat på Turistbyrån som du hittar på ul. Kościuszki 17. De kan också ge förslag på föreslagna rutter, baserat på de senaste väderprognoserna, din kondition och utrustning. Turistbyråns kartor är mycket turistvänliga och visar vandringsleder som är tydligt utmarkerade i terrängen. Oavsett vilken väg du planerar att ta, rekommenderas varma kläder plus att ta med både extra kläder och vattenflaskor. Lägg extrakläderna i en plastpåse för att hålla dem torra i händelse av regn. Även mitt i sommaren kan det falla hagel uppe i bergen (tänk på att du redan i Zakopane stad är uppe på 1000 meters höjd). En annan sak som du behöver känna till är de särskilda regler om hänsyn till djur och natur som gäller inom nationalparkens område, exempelvis förbud mot att störa vissa skyddsvärda arter.

  Bergsklättring


  Tatrabergen är en populär destination för bergsklättrare. Många klättrare börjar vid Morskie Oko, en sjö på en höjd av 1395 meter. Från Morskie Oko tar sig klättrare vidare till Czarny Staw, en annan sjö, och därifrån upp till Rysy, vars nordvästra topp är den högsta punkten i Polen på 2499 meter. Från Morskie Oko dalen är det fyra timmar vandring till Rysyberget. En kortare men samtidigt svårare klättring är Mieguszowiecki Szczyt. Andra populära klättringar är Giewont, Mnich och Cubryna. Från dessa toppar kan man på klara dagar se stora delar av Tatrabergen.

  Bra att veta

  Priserna är riktpriser som kan bli både något lägre och högre beroende på hur mycket som bokas.

  Vi hjälper Er även med det som förgyller resan ytterliggare såsom bokningar av restauranger, turen till Auschwitz m.m. Önskar ni lägga till nätter, ha konferensrum, fixa transfern själva så skriv detta i önskemålsrutan så uppdaterar vi pris efter detta.

  Programmet gäller för sällskap om minimum 10 personer och kan ändras på kundens begäran.

  Utöver våra färdiga paket kan vi också skräddarsy förslag enl önskemål.

  Karta

  Skicka Förfrågan

  Uppgifter om resan
  Faktura adress/Kontakt uppgifter
  +
  Markerade fälten är inte ifyllda, fyll i alla markerade fält.
  Tack, din förfrågan är nu skickat, vi tar hand om det snarast möjligt.
  * = information som vi behöver

  Om du anger din egen e-postadress kommer även en kopia av din förfrågan skickas till dig.

  Om ett svar ej har kommit er tillhanda inom 48 timmar kontrollera din skräppost.
  Finns inte svar från oss i skräpposten ring oss på 040 13 13 40 (månd - fredag 09:00 - 17:00) (lörd/sönd STÄNGT)

  Nedan presenteras några förslag på Grupps & Företagsresor