Facebook

Om företaget

Polenresor har varit en etablerad aktör på den svenska marknaden sedan 2006 och har snabbt vuxit till att bli en av de ledande arrangörerna av resor till Polen. Vi specialiserar oss på att erbjuda olika typer av resor, inklusive hälsoresor, semesterresor, affärsresor samt grupp- och konferensresor till Polen.

Vårt mål är att tillhandahålla det bredaste utbudet av sparesor, hälsoresor, golfresor och paketresor till Polen. Oavsett om du söker avkoppling, äventyr eller affärsmöjligheter, så har vi något för alla. Vi strävar efter att göra dina resor till Polen minnesvärda och skräddarsydda för dina behov.

Vi är stolta över att kunna hjälpa dig att fira årets viktigaste dagar och skapa oförglömliga upplevelser. Vårt engagerade team är dedikerat till att ge dig kostnadseffektiva lösningar, särskilt anpassade för företag, föreningar och grupper. Vi strävar efter att göra det enkelt och prisvärt för alla att uppleva det fantastiska Polen, ett land som har otroligt mycket att erbjuda.

Oavsett om du är intresserad av hälsoresor, semesterresor eller konferensresor, är Polenresor din pålitliga partner för att utforska och njuta av allt det mångsidiga Polen har att erbjuda.

Vårt koncept är enkelt:

Genom samarbete med hotellkedjor, flygbolag, färje/kryssningsbolag, bussbolag så kan vi erbjuda våra kunder den bästa resan – "Till allra lägsta pris"
Detta eftersom du slipper dyra mellanhänder eller andra tilläggsavgifter.

Nöjda kunder!

Hela vår verksamhet bygger på nöjda kunder som kan rekommendera oss för andra!
Kommentera, fråga och ta del av aktuell information genom vår facebooksida.