1. Välj typ av transport 2. Välj resmål > 3. Sök paket
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Sök resa
Hem » Våra resor » Sparesor med båt
« Tilbaka Skriv ut

Sparesor med båt

Hotel Atol *** i Swinoujscie

Hotel Atol ligger i Świnoujście, 200 meter från Östersjöns sandstränder. Här erbjuds rum med gratis internet, minibar och platt-TV med satellitkanaler.
Hotellet har även en massagesalong.
Varje rum på Atol är inrett med varma färger och trämöbler.
Alla rum har skrivbord och eget badrum med dusch och hårtork.

Läs mer >
6 st spapaket att välja, från 1 730,-

Hotel Villa Herkules *** i Swinoujscie

Villa Herkules ligger i semesterorten Świnoujście och erbjuder bekvämt boende, trivsam atmosfär och ett hälsocenter med många terapeutiska behandlingar. Du bor bara 300 meter från en strand vid Östersjön. Villa Herkules är inte bara en plats för avkoppling och fritidsaktiviteter. Den professionella personalen erbjuder också en mängd terapeutiska behandlingar och massage för fysisk rehabilitering. Hotellet har dessutom en saltgrotta.

Läs mer >
1 st spapaket att välja, från 3 345,-

Hotel Radisson Blu **** i Szczecin

Radisson Blu Hotel, Szczecin ligger i hjärtat av Szczecin på gångavstånd till Affärscentret PAZIM och Szczecins nationalmuseum. I närheten ligger även Greven av Pommerns slott och Aposteln Jakobs basilika. I samma byggnad finns ett populärt disco samt puben Baila Club och Café 22 med sin panoramavy över staden. Den stora butiksgallerian Galaxy ligger precis intill. 2000 m/2 spacenter Baltica Wellness & Spa, restaurang, bar, café, nattklubb, fitness, pool...

Läs mer >
2 st spapaket att välja, från 1 950,-

Hotel Aurora **** i Miedzyzdroje

Hotel Aurora Spa & Wellness har utsikt över piren och ligger bara 100 meter från Międzyzdrojes strand. Här erbjuds luftkonditionerade rum med Wi-Fi. Hotellet har även ett stort spaområde. Rummen på hotellet är utrustade med 32-tums LCD-TV och ett värdeskåp. Auroras spa har en 20 meter lång pool, en bastu, ett gym och en massagesalong. Du kan även boka en rad olika skönhetsbehandlingar.

Läs mer >
6 st spapaket att välja, från 2 265,-

Hotel Leda Spa **** i Kolobrzeg

Nybyggd, komfortabelt Hotel i Kolobrzeg - mycket hög standard.
Hotel Leda Spa är en av nordvästra Polens mest ansedda spaanläggningar och arbetar hård med att förädla det de gör allra bäst - att ge dig den totala livsnjutningen. Hotellet ligger ca 280 meter från den fantastiska flera kilometerlånga vita sandstranden och erbjuder stor gama av spabehandlingar.

Läs mer >
1 st spapaket att välja, från 2 810,-
« Tilbaka Skriv ut