Facebook

Amber Baltic - Miedzyzdroje

Hotel Amber Baltic ****

Amber Baltic Hotel ligger alldeles intill sandstranden i Miedzyzdroje. Här bor du i ljusa rum med balkong och utsikt över havet. Du har gratis tillgång till 2 pooler och bastur.
På morgonen serveras en varierad frukostbuffé i den helt inglasade strandbaren. I Ambers restauranger, Chopin och Brasserie, serveras internationella och polska rätter.
Alla rum på Amber Baltic har satellit-TV, DVD-spelare och en minibar. På sommaren ingår solstolar och ett strandparasoll i rumspriset.
Hotellet har ett spa- och hälsocenter med en massagesalong och många olika spabehandlingar. Om du vill vara aktiv under din vistelse på Baltic kan du spela bowling, biljard eller ta en cykeltur.

Antal rum: 190. Antal våningar: 7 Hiss: Ja
Avstånd: Świnoujście 15 km
Strand 0 m
Golfbanan i Kołczewo 12 km

Check-in/out: 15.00/12.00

 

Film

Här nedan finner du våra exklusiva spaerbjudanden.

Spa package

Spa package

Hotel Amber Baltic **** i Miedzyzdroje
Spapaket totalt 30 min
1 x 15 min nackmassage med akupunktur eller fot akupunktur
1 x 15 min delkroppsmassage med akupunktur
eller avslappnande ryggmassage

Paket med färja, hotell & spa

från 2 835 kr

×

Förändringar i bränslepriserna har lett till en generell kostnadsökning för hela transportindustrin, vilket kräver ett flexibelt bränsletillägg som kan komma att stiga, falla eller tas bort i takt med förändringar av bränslepriser.
Bränsletillägg är en justering av priset på bränsle, upp eller ner beroende på världsmarknadspriset på olja.

Fr.o.m. den 1 januari 2024 kommer rederier som trafikerar hamnar inom EU/EES att betala årligen för utsläpp av växthusgaser/koldioxidutsläpp. 
Det innebär att varje passagerare som reser med en färja från Sverige kommer att betala f.n. 20 kr/person enkel resa i ETS tillägg, och 100 kr/person enkel resa i koldioxidutsläpp, det totala tillägget för resan t/r uppgår f.n. till 240 kr/person.