Facebook

Hotel West Baltic Resort

Hotel West Baltic Resort ****

Hotellet är tätt omgivet av grönska, i skuggan av kustnära tallar, i den del av Świnoujście som leder direkt till strandpromenaden.
West Baltic är välkänt för sin närhet till fantastiska restauranger och sevärdheter, och gör det enkelt att få ut mesta möjliga av Swinoujscie.
Här finns avslappnande rum med ett kylskåp och luftkonditionering, och du har tillgång till internet under din vistelse eftersom West Baltic erbjuder gäster kostnadsfritt wifi.
Det här hotellet har en reception som är öppen dygnet runt, rumservice och bagageförvaring.
Dessutom har West Baltic en pool och en lounge.
För gäster med bil finns privat betalparkering på plats tillgänglig.
Under ditt besök ska du se till att besöka en av Swinoujscies populära mexikanska restauranger, till exempel Eldorado Smakow som ligger nära West Baltic.

Antal rum: 74. Våningar: 4. Hiss: JA.
Avstånd: Centrum 1,7 km, Strand 300 m

Check-in/out: 15.00/11:00

 

Här nedan finner du våra exklusiva spaerbjudanden.

Paket med färja
Spa Mini Package

Spa Mini Package

Hotel West Baltic Resort **** i Swinoujscie
Spa Mini Package:
1 x 15 min medijet massage
1 x 15 min ansiktsmassage
10% rabatt på övriga behandlingar

Paket med färja, hotell & spa

från 3 300 kr

×

Förändringar i bränslepriserna har lett till en generell kostnadsökning för hela transportindustrin, vilket kräver ett flexibelt bränsletillägg som kan komma att stiga, falla eller tas bort i takt med förändringar av bränslepriser.
Bränsletillägg är en justering av priset på bränsle, upp eller ner beroende på världsmarknadspriset på olja.

Fr.o.m. den 1 januari 2024 kommer rederier som trafikerar hamnar inom EU/EES att betala årligen för utsläpp av växthusgaser/koldioxidutsläpp. 
Det innebär att varje passagerare som reser med en färja från Sverige kommer att betala f.n. 20 kr/person enkel resa i ETS tillägg, och 100 kr/person enkel resa i koldioxidutsläpp, det totala tillägget för resan t/r uppgår f.n. till 240 kr/person.