Facebook

Grupp & Företag

Paket med Flyg

Szymbark

Szymbark - ett historiskt Skansen – med både skämt och allvar
Tillsammans med en guide, kan ni utforska unika och historiska objekt, bl. a. den längsta brädan i världen, siberian hus, hemlig krigsbunker, gammalt ryskt lok med vagnar, världens största flygel. En av de mest populära attraktionerna som ligger i Szymbark är ”Det uppochnedvända huset", huset är en stor atraktion bland turister som upplever rubbning...

Resa med flyg alt båt - Begär offert

från 2 990,-

Läs mer
Paket med Flyg

Historiska Krakow

Unna Er en härlig resa i en av Europas vackraste städer Krakow.
Kärleken till musik, poesi och teater har gjort Krakow till Polens kulturhuvudstad. Upplevelser utöver det vanliga och som du sent ska glömma är den underbara saltgruvan Wieliczka som kan besökas dagligen (UNESCOS världskulturarv) Krakow andas historia samtidigt som stadens puls är mycket intensiv. Vare sig ni vill shoppa, äta gott, gå på nattklubb är...

Paket med Flyg och hotell,

från 6 990,-

Läs mer
Paket med Färja

Gåtfulla Szczecin

Vad har en 50 år gammal vodka, ölprovning i en gammal militärbyggnad och ett skyddsrum gemensamt? Svar: en tripp till Szczecin. Vår guide visar dig de vackraste delarna av staden som har kallats "det nordliga Paris" och berättar historier du sent ska glömma. Efter en händelserik dag kopplar du av på komfortabla hotell Radisson Blu.

Resa med båt - Begär offert

från 2 990,-

Läs mer
Paket med Färja

Relax och Hälsa i Szczecin

Varför nöja sig med mindre än det bästa.
Samla kompisgänget och upplev Szczecin i de luxe format! 
Perfekt om ni har någon eller något att fira, vill ha en annorlunda möhippa eller bara må bra med dina vänner? 
Vi har programmet som gör resan till ett oförglömligt minne.

Resa med båt - Begär offert

från 3 590,-

Läs mer
Paket med Färja

Relax och Hälsa i Swinoujscie

Kombinera avkopplande vistelse på Polens ljuvliga bärnstenskust med behandlingar på Hotel Trzy Wyspy, ett nytt modernt hotell med perfekt läge, bara 200 m från strandpromenaden och den breda sandstrand. Hotellet består av tre sammansatta byggnader med 150 bekvämt inredda och rymliga dubbelrum med balkong, två restauranger, Sky Bar med havsutsikt, pool, sauna, jacuzzi, saltgrotta.

Resa med båt - Begär offert

från 2 990,-

Läs mer
Paket med Färja

Konferenspaket på Radisson Blu

Radisson SAS Hotel Szczecin är ett utmärkt alternativ för dig som tänkt förlägga en konferens till västra Polen. Hotellet har 9 fräscha möteslokaler, som är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Hotellet har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 550 personer. Personalen på hotellet kan även arrangera en rad spännande fritidsaktiviteter.

Resa med båt - Begär offert

från 3 300,-

Läs mer
Paket med Färja

Nordiska Fotspår

Tycker du också att det är spännande med historia? Men varför bara läsa när du kan uppleva den mitt framför ögonen? Följ med till andra sidan Östersjön och följ de nordiska fotspåren från vikingatid fram till det svenska stormaktsväldets glansdagar. Med kunnig guidning, mängder av intressanta sevärdheter och bekvämt boende blir detta en tripp med intryck som kommer att sitta kvar länge. Hoppa på tidsmaskinen idag!

Resa med båt - Begär offert

från 2 900,-

Läs mer
Paket med Färja

Szczecin-Berlin-Sachsenhausen

Lär dig mer om det förflutna! Szczecin-Berlin-Sachsenhausen Följ med på en resa genom Europas blodisande nutidshistoria. Koncentrationslägret Sachsenhausen ligger 30 kilometer från Berlin och är idag ett välbevarat museum över en tid av ofattbara övergrepp på människor. Ett besök i Berlin med dess viktigaste landmärken som Berlinmuren, Brandenburger Tor, Berlin-katedralen ingår. I Szczecins skyddsrum tecknas livet...

Resa med båt - Begär offert

från 2 990,-

Läs mer
Paket med Färja

Konferens till sjös på m/s Polonia

Välkommen ombord på Polonia!
Njut av en minitripp till andra sidan Östersjön.
Ha trevligt med dina vänner i restaurangerna, barerna, kasinot, nattklubben eller butiken. Tiden går snabbt när man har kul, ett perfekt val när du vill ha ett litet avbrott med många upplevelser.

Resa med båt - Begär offert

från 990,-

Läs mer
Paket med Färja

Konferens till sjös på m/s Skania

KONFERENS TILL SJÖSS PÅ SKANIA 2020
Östersjön är en ovanligt inspirerande miljö för såväl arbets- som nöjesresor. De toppmoderna färjorna är skräddarsydda för både nytta och nöje: utrustade konferensrum väntar på kreativa möten, festmiddagen arrangerar vi i någon av våra restauranger medan barerna, pubarna och discot är avslappnade träffpunkter.

Resa med båt - Begär offert

från 1 090,-

Läs mer
Paket med Flyg

Skidor, spa och konferens

Kombinera vinteraktiviteter med konferens och spa. På med varma kläder och upplev alla trevliga aktiviteter tillsammans i ett vackert vinterland.
Efter en dag i skidbacken, god middag och konferens är det hög tid för skön spa, bastu och pool. Engagemang, motivation och förmåga till beslut är några exempel på egenskaper som blir tydliga på Tatratopp.

Resa med flyg - Begär offert

från 5 590,-

Läs mer