1. Välj typ av transport 2. Välj resmål > 3. Sök paket
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Sök resa
 • Flyg, hotell och frukost fr

  2 390

  kr

  Boka i god tid för bästa pris!

  Ring: 040 13 13 40
  E-mail: info@polenresa.se

  Warszawa – perfekt för en billig långweekend

  Fram till nu har Warszawa varit en doldis. Medan Budapest, Prag och Berlin lockar turister i miljontal har ganska få hittat till Polens huvudstad. Men nu kommer Warszawa. Med våra superbilliga paket till Warszawa ingår både flyg och hotell.

  Warszawa är på gång som turistmål. Det märks på torget Rynek Starego Miasta i gamla stan. De många uteserveringarna fylls snabbt och ballongförsäljarna trängs runt sjöjungfrustatyn. Alla besökare vill beundra byggnaderna som ser så gamla ut men inte stått här i mer än högst 65 år.

  Historien om hur Warszawa jämnades med marken av nazisterna under andra­ världskriget­ men sedan byggdes upp igen är välkänd. Och gav gamla stan världsarvsstatus­ redan 1980. Det vet alla som kommer hit och mycket riktigt är gatorna i gamla stan fulla av besökare­ som letar sig fram bland souvenirbutiker och kaféer.

  Warszawa bjuder på lyx till budgetpris. Priserna är verkligen låga i Warszawa. Lägg till ovanstående prisexempel en caffelatte för 13 kronor, öl elva kronor,­ bussbiljett 7:50 så förstår ni. Här turistar­ man billigt

  Torget vid Mokotowskas slut kallas­ ­passande nog ofta Hipster Square, men heter egentligen Plac Zbawiciela. På solsidan­ är det trångt på vinbaren Charlotte­s uteservering. Mitt på torget duschas konstnären Jolita Wojciks stora regnbåge med vatten.

  Inte långt härifrån ligger Kulturpalatset, Stalins påtvingade gåva till det polska folket. Utsikten från 30:e våningen avslöjar att Warszawa är en växande stad.

  Våra flygpaket är upplagda med en övernattning som bas, men du kan anpassa resans längd som du vill och på så vis unna dig en weekendresa som blir precis om du vill ha den.

  Så boka din resa till Warszawa nu! billigare lär det aldrig bli.

   

  Våra flygpaket är upplagda med en övernattning som bas, nedan presenteras våra hotell i Warszawa