Facebook

Tokary Golf Club

Tokary Golf Club

Golfbanan ligger i den lilla fridfulla staden Tokary, endast 15 km från Lech Walesa flygplatsen i Gdansk.
Området i norra Polen kallas det kasjubiska Schweiz – landskapet kännetecknas vid en kuperad topografi med tät skog.

Den kuperade terrängen går igen på golfbanan, vilket bidrar till att skapa bra utmaningar för golfare på alla nivåer.
Tokary Golf Club har, som den enda golfbanan i Polen, ett par 6 hål på 540 meter.

Golfbanan kännetecknas dessutom för sin stora variation, vilket gör spelet mer intressant.
På golfklubbens 65 hektar stora område finns utöver 18-hålsbanan, ett fint träningsområde med driving range, chipping-och puttinggreen samt en 1-håls akademibana. I klubbhuset finns en golfshop, två Full Swing golfsimulatorer, en ForeSight, inomhus tennisbana samt restaurangen Roda, som serverar välsmakande lokala rätter, som du kan njuta av på terrassen där du har en vacker utsikt över golfbanan.

Data om banan
 • 18 hål

 • Par 72

 • 5 606 meter från vit tee

 • 5 287 meter från gul tee 

 • 4 875meter från röd tee
Tokary Golf Club faciliteter
 • 18 håls golfbana
 • Driving range
 • Chipping-, pitching- & putting green
 • Uthyrning av trolley
 • Klubbhus
 • Proshop
 • Restaurang
 • Terrass

 

Här nedan finner du våra exklusiva spaerbjudanden.

Golf & Spa

Golf & Spa

Wieniawa Slott **** Golf & Spapaket
Att kombinera en golfvistelse med spa & wellness har numera blivit mer och mer populärt! Efter en härlig runda på golfbanan kan till och med den bästa golfspelare gynnas av att sjunka ner i en varm jacuzzi, få värma upp sina muskler i en bastu eller bli avslappnad av en sköna massage och behandlingar. Wieniawa Slott är som skapad för att ge dig optimal avkoppling.

Paket med flyg, hotell & spa

från 9 190 kr

Wieniawa Slott Stay & Play

Wieniawa Slott Stay & Play

Wieniawa Slott **** Stay & Play paket
Spelar din partner inte golf? Då kan man med fördel kombinera en golfvistelse med spa & wellness. Du kan gå en golfrunda, medan din partner slappnar av med en omgång wellness och därefter kan ni njuta av kvällarna tillsammans med god mat på slottets À la carte resteuramg som serverar utsökt mat tillsammans med en atmosfär som inbjuder till avkoppling och njutning.

Paket med flyg, hotell & spa

från 7 590 kr

Peeling på ett slott

Peeling på ett slott

Wieniawa Slott **** Peeling på ett slott paket
Peeling spapaket erbjuder en skräddarsydd och omfattande upplevelse för att vårda och återställa din hud till dess strålande bästa. Dessa paket är utformade för att ge en djupgående exfoliering och förnya huden, samtidigt som de erbjuder en avkopplande och lyxig spaupplevelse. Under peelingen appliceras produkterna jämnt över huden och masseras varsamt in för att avlägsna döda hudceller...

Paket med flyg, hotell & spa

från 4 990 kr

Kroppsbehandling på ett Slott

Kroppsbehandling på ett Slott

Wieniawa Slott **** kroppsbehandling paket
Spapaket med kroppsbehandlingar är en fröjd för både kropp och själ. Denna typ av spaupplevelse fokuserar på att vårda och återställa kroppens balans genom olika behandlingar som syftar till att ge både fysisk och mental återhämtning. Genom att ge din kropp den omsorg den behöver, kan du återfå energi och vitalitet samtidigt som du njuter av en lyxig och avslappnande upplevelse.

Paket med flyg, hotell & spa

från 5 390 kr

Spapaket - Massage

Spapaket - Massage

Wieniawa Slott **** Massage spapaket
Massage spapaket är inte bara bra för att lindra spänningar och främja avkoppling, de erbjuder också en möjlighet att koppla av och komma bort från vardagens stress och bekymmer. Att unna sig själv denna typ av behandling är en investering i ditt välbefinnande och kan lämna dig känslomässigt upplyft och fysiskt förnyad.

Paket med flyg, hotell & spa

från 5 490 kr

XyZ
Moroccan Hammam Ritual

Moroccan Hammam Ritual

Wieniawa Slott **** Moroccan Hammam
Den marockanska hammam-ritualen är en djupt förankrad tradition som går tillbaka flera århundraden och erbjuder en unik spaupplevelse som kombinerar rening, avkoppling och välbefinnande på ett sätt som är karakteristiskt för den marockanska kulturen. Utöver de fysiska fördelarna med en marockansk hammam erbjuder denna tradition också en möjlighet till mental och andlig avkoppling.

Paket med flyg, hotell & spa

från 6 290 kr

Tennis & Spa på ett Slott

Tennis & Spa på ett Slott

Tennis & Spa paket på ett slott
Tennis och spapaket är en fantastisk kombination för den som söker en balans mellan aktivitet och avkoppling. Att spendera dagen med att spela tennis och sedan koppla av på ett lyxigt spa är en perfekt kombination för att både träna kroppen och vårda själen. Oavsett om du är ute efter en helg med avkoppling eller en aktiv semester, kan kombinationen av tennis och spapaket erbjuda det bästa av två världar.

Paket med flyg, hotell & spa

från 5 890 kr

×

Förändringar i bränslepriserna har lett till en generell kostnadsökning för hela transportindustrin, vilket kräver ett flexibelt bränsletillägg som kan komma att stiga, falla eller tas bort i takt med förändringar av bränslepriser.
Bränsletillägg är en justering av priset på bränsle, upp eller ner beroende på världsmarknadspriset på olja.

Fr.o.m. den 1 januari 2024 kommer rederier som trafikerar hamnar inom EU/EES att betala årligen för utsläpp av växthusgaser/koldioxidutsläpp. 
Det innebär att varje passagerare som reser med en färja från Sverige kommer att betala f.n. 20 kr/person enkel resa i ETS tillägg, och 100 kr/person enkel resa i koldioxidutsläpp, det totala tillägget för resan t/r uppgår f.n. till 240 kr/person.