1. Välj typ av transport 2. Välj resmål > 3. Sök paket
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Sök resa
Hem » Golfpaket med flyg » Postolowo Golf Club
« Tilbaka Skriv ut Dela på Facebook

Postolowo Golf Club

 • Golfpaket fr

  4 980

  kr
  Ring: 040 13 13 40
  E-mail: info@polenresa.se

  Postolowo Golf Club

  Postolowo Golf Club är rankad som Polens bästa golfbana.

  Gdansk är den gamla handelsstaden där det skrivits polsk nutidshistoria. Här föddes Solidaritetsrörelsen, ledd av den mustaschprydde Lech Walesa. Här började kommunismens sönderfall. Här finns ocksa, paradoxalt nog, en golfbana av allra högsta klass. Föreställ dig följande: Det är en underbar sommardag. Blä himmel utan moln, drygt 20 grader, milda men uppiggande briser. Framför dig ligger en ljuvlig golfbana. Utmanande layout, spännande greenomrAden, förstklassig finish rakt igenom, det mesta vilande pa sandjord som garanterar de där speciella, fina fairwaylägena.
  Och det kanske bästa av allt.Det finns inga köer pa banan, inte en själ i sikte. I själva verket är , under av under, du och dina spelkamrater helt ensamma om härligeheten!

  Strategiskt utlagda vattendrag och bunkrar Väldigt stora välskötta greenfer ger möjlighet att förändra banan Längden för professionäla spelare är 7094m för amatörer 6332 m för juniorer 5967m och för damer 5122 m och dess variation och svårighetsgrad tillfredställer de mest krävande spelarnas ambitioner Golf Digest har utnämnt banan som bäst i Polen och en av de längsta par 72 i Europa efter ombyggnaden 12 back tees av den tatala längden på 7758 yard.

   

  På områdets över 100 hektar finns:

  • driving range
  • pitching område
  • chipping green
  • putting green
  • övningsbunker

   

  Karta

  Våra golfpaket på Postolowo GC