1. Välj typ av transport 2. Välj resmål > 3. Sök paket
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Krakow
Miedzyzdroje
Warszawa
Wiselka
Sopot
Zakopane
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Krakow
Miedzyzdroje
Warszawa
Wiselka
Sopot
Zakopane
Sök resa
Hem » Våra resor » Hotellpaket med båt
« Tilbaka Skriv ut

Hotellpaket med båt

Swinoujscie

En av Polens intressantaste turistorter med ett livligt nöjesliv året runt. Polens bredaste badstrand, 5 km lång och upp till 120 meter bred. Omgivet av 44 öar och med ett betagande naturskönt läge har Świnoujście på senare blivit en av Polens största turistattraktioner. Hit reser årligen 600 000 gäster för att njuta av den storslagna naturmiljön, de bärnstensrika sandstränderna, mysiga restaurangerna och en skön vistelse.

Läs mer >
Paket med färja och hotell, från 1 275,-

Miedzyzdroje

Ca 15 km från Swinoujscie ligger den kända badorten Miedzyzdroje, som erbjuder både semester och året-runt boende samt många turistattraktioner. Besöker du Międzyzdroje bör du inte missa den berömda strandpromenaden med den 300 meter långa piren, vaxmuseet, bisonreservatet och Wolins Naturmuseum. I omgivningen hittar man caféer och restauranger, souvenirshopar och möjlighet till att golfa.

Läs mer >
Paket med färja och hotell, från 1 495,-

Hotel Villa Park Spa & Wellness

Ett litet och komfortabelt hotell med hög kvalitet dit gäster söker sig för att njuta av lugn och ro som ligger i Wisełka, bara 10 km från Miedzyzdroje. Orten Wiselka har en helt annan karaktär. Detta är inte en stor kurort utan ett mindre samhälle som ligger mitt i tallskogen i utkanten av nationalparken Wolin. En skön plats för dem som vill koppla av, njuta av naturen och kanske passa på att plocka svamp, vandra eller fiska.

Läs mer >
Paket med färja och hotell, från 1 850,-

Kolobrzeg

För några år sedan fick Kolobrzeg titeln ”Årets mest populära turistort” i Polen. Kom med oss och upptäck varför! Flest soltimmar i Polen! Härlig strandpromenad, rekreation, mat och dryck, behandlingar, prisvärd shopping, salta bad och vattensport. Omgivningarna bjuder på vackra turistleder, nöjesanläggningar och underbar havsluft. På kvällen roar man sig i den gamla Hansastaden. Moderna hälsoanläggningar och attraktivt SPA.

Läs mer >
Paket med färja och hotell, från 1 545,-

Szczecin

Szczecin, huvudstaden i Zachodniopomorskieregionen, åtnjuter samma radiella arrangemang av torg och gator som Frankrikes huvudstad. Staden åtnjuter samma radiella arrangemang av torg och gator som Frankrikes huvudstad. Staden byggdes på 1800-talet och kallas ofta Paris i norr. Turister som besöker staden beundrar Szczecins grönområden, eftersom staden är full av parker, gröna torg, magnolior och trädkantade avenyer. I Szczecin finns...

Läs mer >
Paket med färja och hotell, från 1 410,-
« Tilbaka Skriv ut