Facebook

Hotel Sadova **** Gdansk

Hotel Sadova **** i Gdansk

Hotel Sadova ligger i hjärtat av det livliga Gdansk.
Bara fem minuters promenad skiljer hotellet från den magiska Długi Targ, historiska gamla stan, det imponerande rådhuset, atmosfäriska kaféer och den välkända fontän med Neptunus som vakar över staden.
År 2017 fick hotellet andra plats i kategorin "Bästa Stadshotell" i den prestigefyllda tävlingen "Hotel with Idea". Tävlingen bedömdes av 30 tal professionella jury som bestod av arkitekter, designers, hotellrådgivare, företrädare för branschorganisationer och experter inom specifika verksamhetsområden.
Hotellet erbjuder trevligt inreda rum med luftkonditionering, lcd-TV, Te-/kaffebryggare, vatten på flaska, badrock och toflor, minibar och badrum med hårtork och gratis badprodukter.
På hotellet finns även spa- avdelning, inomhuspool, bastu, fitnesscenter, lekplats, trevlig bar och ett konferenscenter.
WiFi är gratis i alla utrymmen och det finns även gästparkering.
Hotellet har 24-timmarsreception där ni kan boka transport till shoppingcenter eller stranden.
Frukostbuffé serveras varje morgon och ingår i priset.
Papieroovka - restaurang specialiserar sig på polska köket och serverar middag och lätta måltider. Barnmeny finns. Öppet alla dagar
Restaurang nr 2 specialiserar sig på internationell gastronomi och serverar lunch och middag.
Närmaste flygplats är Gdánsk Lech Walesa flygplats, som ligger 13 km bort.

Antal våningar: 4.  Antal rum: 164.
Check-in/out: 15.00/11.00

 

 

Film

Här nedan finner du våra exklusiva spaerbjudanden.

Relax spapaket för vänner

Relax spapaket för vänner

Hotel Sadowa **** i Gdansk
Res bort och upplev några dagar på ett vackert hotell vid havet. Ta med din vännina och njut av sköna behandlingar på ett fint hotell i trestaden. Vi är övertygade att ni kommer att glömma bort alla måste och vardagliga problem! Hotel Sadova erbjuder även utsökt mat, drycker från det egna musteri, sköna behandlingar, inomhuspool, bastu, fitnesscenter och en trevlig bar.

Paket med flyg, hotell & spa

från 4 490 kr

Ajurweda energitillskott

Ajurweda energitillskott

Hotel Sadowa **** i Gdansk
Upplever du minskat energi, trötthet eller sömnlöshet?  Då är det hög tid att göra något åt saken. Hitta ett ögonblick för dig själv, låt hotellets erfarna terapeuter från Indien, Bali och Thailand ta hand om dig och njut av sköna behandlingar och känn den underbara energin spridas i din kropp och själ. Res bort och upplev några dagar på ett vackert hotell.

Paket med flyg, hotell & spa

från 5 190 kr

Slim paket

Slim paket

Hotel Sadowa **** i Gdansk
Letar du efter ett sätt att fasta din kroppsdel, stimulera metabolism, bli av med celluliter? Boka Slim paket som rengör kroppen och själen. Låt dig bli behandlad av erfarna specialister från Indien, Bali och Thailand. Ta en paus från den dagliga rutinen och gå in i skön avkopplingsvärld.

Paket med flyg, hotell & spa

från 4 990 kr

Romantisk spapaket för 2

Romantisk spapaket för 2

Drömmer du om en romantisk resa med din partner? Vill du ge någon en romantisk överraskning?  Boka i så fall spapaket till Hotel Sadova och få traditionell Bali massage, fot och benmassage och njut av ett glas prosseco och praliner

Paket med flyg, hotell & spa

från 4 590 kr

×

Förändringar i bränslepriserna har lett till en generell kostnadsökning för hela transportindustrin, vilket kräver ett flexibelt bränsletillägg som kan komma att stiga, falla eller tas bort i takt med förändringar av bränslepriser.
Bränsletillägg är en justering av priset på bränsle, upp eller ner beroende på världsmarknadspriset på olja.

Fr.o.m. den 1 januari 2024 kommer rederier som trafikerar hamnar inom EU/EES att betala årligen för utsläpp av växthusgaser/koldioxidutsläpp. 
Det innebär att varje passagerare som reser med en färja från Sverige kommer att betala f.n. 20 kr/person enkel resa i ETS tillägg, och 100 kr/person enkel resa i koldioxidutsläpp, det totala tillägget för resan t/r uppgår f.n. till 240 kr/person.