Facebook

Hotel Quadrille - Adults Only

Hotel Quadrille Relais & Chateaux ***** Adults Only

Hotel Quadrille Relais & Chateaux är en riktig pärla - ett unikt boutique hotell med utmärkt service och allt du behöver för några riktigt sköna, avkopplande dagar. Interiören har inspirerats av boken ”Alice i Underlandet” och lite varstans på hotellet hittar du kopplingar till fri tolkning av Alice och hennes äventyr.
Du bor i fräscha, välutrustade rum och sviter med hög komfort och smakfull, genomtänkt, minimalistisk interiör. Sviterna finns i huvudbyggnaden och har var sin egen prägel i både stil och färgskala. Rummen, som finns i en sidobyggnad, är stora och några på bottenvåningen har terrass. De båda byggnaderna är förbundna med en underjordisk korridor.
Hotellets restaurang, "Bialy Królik", är prisbelönt! Här äter du traditionella polska rätter, noga utvalda specialiteter från norra delar av landet. Råvarorna är närodlade, omsorgsfullt utvalda och tillagade med en modern twist. Dessutom är vinlistan imponerande och uppassningen i toppklass.
I källarplan finns en rustik pub med avslappad atmosfär där du kan koppla av med drink, kaffe eller te. Någon kväll i veckan bjuds det på jazz konsert eller liknande musikevenemang.
Det eleganta Quadrille Spa erbjuder högteknologiska kosmetiska behandlingar samt olika massage. Populär massage är Shiatsu samt tibetansk ljudmassage med hjälp av gong och klangskålar.
Här finns också en 15 m lång swimming pool, jacuzzi, ångbad, bastu samt motionsrum.
Quadrille Conference & Spa ligger i ett lugnt villakvarter omgiven av en liten park, strax utanför Gdynia centrum.

Så här bor du

Fina rum och sviter med bl.a. luftkonditionering, sköna kontinentalsängar, te- och kaffefaciliteter trådlöst Internet samt badrockar och tofflor.
Byggnadens faciliteter
Reception, restaurang, frukostrum, inomhuspool, gym, bastu, jacuzzi, spa (mot avgift), bar, konferensrum, Wi-Fi, parkering.
Incheckningstid: 14:00, utcheckningstid: 11:00

 

Film

Här nedan finner du våra exklusiva spaerbjudanden.

Romantisk flykt

Romantisk flykt

Skapad för er och ger en minnesvärd och avkopplande tid tillsammans.

Paket med flyg, hotell & spa

från 5 490 kr

Bakvänd weekend

Bakvänd weekend

Receptet för den perfekta återhämtningen?
Här avslöjar vi en av våra hemligheter...

Paket med flyg, hotell & spa

från 3 590 kr

Spa för två i Quadrille

Spa för två i Quadrille

Tillbringa kvalitetstid i trevligt sällskap med din älskade.

Paket med flyg, hotell & spa

från 5 490 kr

×

Förändringar i bränslepriserna har lett till en generell kostnadsökning för hela transportindustrin, vilket kräver ett flexibelt bränsletillägg som kan komma att stiga, falla eller tas bort i takt med förändringar av bränslepriser.
Bränsletillägg är en justering av priset på bränsle, upp eller ner beroende på världsmarknadspriset på olja.

Fr.o.m. den 1 januari 2024 kommer rederier som trafikerar hamnar inom EU/EES att betala årligen för utsläpp av växthusgaser/koldioxidutsläpp. 
Det innebär att varje passagerare som reser med en färja från Sverige kommer att betala f.n. 20 kr/person enkel resa i ETS tillägg, och 100 kr/person enkel resa i koldioxidutsläpp, det totala tillägget för resan t/r uppgår f.n. till 240 kr/person.