Facebook

Hotel Haffner ***** Sopot

Hotel Haffner ***** - Sopot

Hotel Haffner ligger nära centrala Sopot, på kort gångavstånd från promenaden och erbjuder en kombination av moderna hälsofaciliteter och klassisk inredning.
Hotellet har ett lyxigt spa- och hälsocenter med pool, bastu, gym och egen strand med liggstolar, bar och lekplats för barn.
Hotel Haffners rymliga, luftkonditionerade rum har satellit-TV och gratis internet, badrum med antingen dusch eller stort badkar. Det finns också badrockar.
I rummen finns dessutom en välfylld minibar och ett skrivbord.
Hotellets restaurang serverar medelhavsmat och traditionella polska specialiteter.
Amerikanska rätter får du i hotellets bar.
Hotellet har också en terrass där du kan koppla av och njuta av utsikten.
Personalen i receptionen är tillgänglig 24 timmar om dygnet för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor.
Det finns en exklusiv frisörsalong och en butik med bärnstenssmycken på plats.
Här finns också ett babyhotell och ett lekrum för de yngsta gästerna.
Det tar runt 15 minuter att promenera från Hotel Haffner till Sopots berömda pir.
Hotellet har 8 konferensrum utrustade med multimedia-utrustning av högsta klass, LCD-TV, ljudsystem och Wi-Fi. I konferensavdelningen erbjuds också en exklusiv VIP Lounge-zon, vars atmosfär gynnar etablering av affärsrelationer.

Film

Här nedan finner du våra exklusiva spaerbjudanden.

Spapaket 1

Spapaket 1

Hotel Haffner ***** Sopot
Njut av en fridfull stund vid havet, omringad av avslappnande spa-behandlingar som vårdar både kropp och själ. På Hotel Haffner i Sopot erbjuder vi en unik möjlighet att kombinera strandliv med total avkoppling och välbefinnande. Efter din spa-behandling, varför inte ta en långsam promenad längs stranden och låta havets brus och den friska havsluften fördjupa din avkoppling?

Paket med flyg, hotell & spa

från 4 590 kr

Spapaket 2

Spapaket 2

Hotel Haffner ***** Sopot
För en total avkoppling vid havet, välkommen till det berömda Sopot. Här på Hotel Haffner kan du uppleva en harmonisk oas med enastående spa-behandlingar för kroppen och själen. Medan du njuter av den stillsamma atmosfären och ljudet av vågorna, kan du unna dig vår exklusiva spa-upplevelser. Efter din spa-session, ge dig ut på en lång promenad längs en av Europas vackraste stränder.

Paket med flyg, hotell & spa

från 4 590 kr

Spapaket 3

Spapaket 3

Hotel Haffner ***** Sopot
Upplev ett exklusivt lyxpaket på det berömda Hotel Haffner i Sopot, där vi bjuder in dig till en resa av total avkoppling och välbefinnande. Låt kroppen och själen få unna sig lyxiga behandlingar som tar dig till nya höjder av avslappning och njutning. På Hotel Haffner kan du förvänta dig inget mindre än det bästa när det kommer till lyxiga spa-behandlingar.

Paket med flyg, hotell & spa

från 4 890 kr

Spapaket 4

Spapaket 4

Hotel Haffner ***** Sopot
Upplev en resa till total avkoppling och återhämtning på vårt exklusiva spa- och hälsocenter. På hotellets lyxiga anläggning erbjuds en rad skräddarsydda behandlingar som är utformade för att ge dig en stund av välbefinnande och förnyelse. När du lämnar hotellets spa- och hälsocenter, kommer du att känna dig förnyad, förfriskad och redo att möta världen igen med ny energi och vitalitet.

Paket med flyg, hotell & spa

från 5 090 kr

×

Förändringar i bränslepriserna har lett till en generell kostnadsökning för hela transportindustrin, vilket kräver ett flexibelt bränsletillägg som kan komma att stiga, falla eller tas bort i takt med förändringar av bränslepriser.
Bränsletillägg är en justering av priset på bränsle, upp eller ner beroende på världsmarknadspriset på olja.

Fr.o.m. den 1 januari 2024 kommer rederier som trafikerar hamnar inom EU/EES att betala årligen för utsläpp av växthusgaser/koldioxidutsläpp. 
Det innebär att varje passagerare som reser med en färja från Sverige kommer att betala f.n. 20 kr/person enkel resa i ETS tillägg, och 100 kr/person enkel resa i koldioxidutsläpp, det totala tillägget för resan t/r uppgår f.n. till 240 kr/person.