Facebook

Hotel Galaxy **** Krakow

Hotel Galaxy ****

Detta fyrstjärniga hotell ligger vid floden Vistula i distriktet Podgórze i Kraków bara 10 minuters promenad från det judiska distriktet Kazimierz, som är fullt av mysiga pubar och kaféer.

Intill hotellet ligger stor shoppingsenter "Galeria Kazimierz"

Till det stora torget "Rynek Główny" går du på bara 25 minuter.

Slottet Wawel ligger 20 minuters promenad bort.

Alla rum är modernt inredda och luftkonditionerade och har satellit/kabel-TV, dagstidning, hårtork, stort skrivbord samt kaffe- och tefaciliteter..

För att göra varje gästs vistelse ännu bättre har detta hotell i Kraków butiker, restaurang, konferensavdelning. Hotellet erbjuder förstklassiga fritidsfaciliteter, inklusive bastu, gym och tillgång till bubbelpool.

 

Film

Här nedan finner du våra exklusiva spaerbjudanden.

Spapaket Stratosfärisk hopp

Spapaket Stratosfärisk hopp

Belöna kroppen med behandlingar. Efter en dag fylld med aktiviteter är det skönt att koppla av i bastun och sköna behandlingar för att sedan avrunda dagen med något gott att äta och dricka i hotellets trivsamma restaurang.

Paket med flyg, hotell & spa

från 4 890 kr

Spapaket Galaktisk virvel

Spapaket Galaktisk virvel

Dags att koppla av efter en dag fylld med aktiviteter. Efter en dag fylld med aktiviteter är det skönt att koppla av i bastun och sköna behandlingar för att sedan avrunda dagen med något gott att äta och dricka i hotellets trivsamma restaurang.

Paket med flyg, hotell & spa

från 4 990 kr

Spapaket Vintergatan

Spapaket Vintergatan

Efter en dag fylld med aktiviteter är det skönt att koppla av i bastun och sköna behandlingar för att sedan avrunda dagen med något gott att äta och dricka i hotellets trivsamma restaurang.

Paket med flyg, hotell & spa

från 5 590 kr

×

Förändringar i bränslepriserna har lett till en generell kostnadsökning för hela transportindustrin, vilket kräver ett flexibelt bränsletillägg som kan komma att stiga, falla eller tas bort i takt med förändringar av bränslepriser.
Bränsletillägg är en justering av priset på bränsle, upp eller ner beroende på världsmarknadspriset på olja.

Fr.o.m. den 1 januari 2024 kommer rederier som trafikerar hamnar inom EU/EES att betala årligen för utsläpp av växthusgaser/koldioxidutsläpp. 
Det innebär att varje passagerare som reser med en färja från Sverige kommer att betala f.n. 20 kr/person enkel resa i ETS tillägg, och 100 kr/person enkel resa i koldioxidutsläpp, det totala tillägget för resan t/r uppgår f.n. till 240 kr/person.