Facebook

Hotel Faltom Spa **** Gdynia

Hotel Faltom Spa **** i Gdynia

Hotel Faltom Spa ligger åtta kilometer utanför centrum av Gdynia och 25 kilometer från flygplatsen i Gdansk.
Hotel Faltom erbjuder 113 dubbelrum och 3 sviter samt handikappsanpassade rum.
Alla rum har: Wifi, satellit-TV, telefon, safe box, mineralvatten, minibar och luftkonditionering.

SPA & WELLNESS-avdelning på 2 100 kvm är ett av de största i Polen, med sina 24 behandlingsrum erbjuder hotellet ett stort utbud av övernattingspaket med spa-behandlingar. Hotellet erbjuder ett helt spektrum av spa-behandlingar.
Hälso- och skönhetskliniken erbjuder över 150 olika ansikts- och kroppsbehandlingar som baseras på produkter från Academie, Pevonia Botanica, Isabelle Lancray samt Thalion.
Du kan även få behandling med botox, mikrodermabrasion och permanent makeup.

Kroppsvårdscentret erbjuder: klassisk massage, massage med varma stenar, San Shui – massage med varma stämplar; SPA-kapsel, saltbad med hydromassage, elektroterapi, hydroterapi, rörelseterapi, laserterapi, magnetterapi, ultraljud, styrketräning, vacu well och saltgrotta.

Relaxcentret består av: pool med vattenrutschbanor, bastu, ångbad, tepidarium, bubbelpool, ståsolarium och solbänkar, styrketräning, bowling med 4 banor, squash, 3 biljardbord, aerobic, aquarobic, step, spinning.

Lekrum för barn (200 m2) erbjuder: kinesisk pool, klättervägg, Play Station, Wii Play, spel och leksaker m.m. barnpassning kan erbjudas mot extra kostnad.

 

Film

Här nedan finner du våra exklusiva spaerbjudanden.

Relax package

Relax package

Hotel Faltom Spa **** 
Relax Spa Package en skräddarsydd och djupt avkopplande spaupplevelse som fokuserar på att vårda både kropp och själ. Med sin lugnande atmosfär, professionella service och omfattande behandlingar är det en idealisk behandling för dem som söker en paus från vardagens stress och en chans att fördjupa sig i lugnet och lugna sina sinnen.

Paket med flyg, hotell & spa

från 5 790 kr

Vital package

Vital package

Hotel Faltom Spa ****
Vital Spa Package är ett spa-paket som fokuserar på att återställa och vitalisera kropp och sinne genom en serie avancerade behandlingar och holistiska upplevelser. Det är utformat för att ge gästerna en omfattande och skräddarsydd spaupplevelse som främjar välbefinnande och vitalitet på alla nivåer.

Paket med flyg, hotell & spa

från 4 590 kr

Classic package

Classic package

Hotel Faltom Spa ****
Det klassiska spa-paketet är en populär val för dem som söker en balanserad och omfattande spaupplevelse som ger en känsla av välbefinnande och återhämtning. Genom att kombinera olika behandlingar och avkopplingsmöjligheter ger det klassiska spa-paketet gästerna möjlighet att unna sig själva lite lyx och vård samtidigt som de njuter av en stunds avkoppling och lugn.

Paket med flyg, hotell & spa

från 4 590 kr

The World Massages Package

The World Massages Package

Hotel Faltom Spa **** 
Njut av en europeisk standard ryggmassage, en avkopplande Indisk Ayurveda-Abyanga massage och en fridfull Indisk huvudmassage med akupressur. Dessa behandlingar är utformade för att ge dig en fullständig upplevelse av avkoppling och välbefinnande, medan de tar dig på en resa till förnyelse och harmoni. Med dessa tre behandlingar kan du förvänta dig en heltäckande upplevelse av avkoppling och välbefinnande.

Paket med flyg, hotell & spa

från 4 890 kr

Classic Package for Two

Classic Package for Two

Hotel Faltom Spa ****
Classic Spa Package for 2 en romantisk och avkopplande spaupplevelse som är perfekt för par som vill unna sig lite extra lyx och välbefinnande. Med sina underbara behandlingar och avkopplande faciliteter är det ett perfekt sätt att skapa minnen och fördjupa er i kärleken och harmonin. Du och din partner ska kunna njuta av en lyxig och avkopplande spaupplevelse tillsammans.

Paket med flyg, hotell & spa

från 4 795 kr

Package for Two De Luxe

Package for Two De Luxe

Hotel Faltom Spa **** 
2 x romatisk middag för två med levande ljus, Romantisk bad för båda med ett glas vin
Behandlingar för henne: Behandling för ansikte, hals och dekolletage "Grön kaffe" och klassisk helkroppsmassage Behandlingar för honom: Kroppsbehanling med peeling för trött rygg "Back Relaxaytion" + Relax helkroppsmassage...

Paket med flyg, hotell & spa

från 5 445 kr

×

Förändringar i bränslepriserna har lett till en generell kostnadsökning för hela transportindustrin, vilket kräver ett flexibelt bränsletillägg som kan komma att stiga, falla eller tas bort i takt med förändringar av bränslepriser.
Bränsletillägg är en justering av priset på bränsle, upp eller ner beroende på världsmarknadspriset på olja.

Fr.o.m. den 1 januari 2024 kommer rederier som trafikerar hamnar inom EU/EES att betala årligen för utsläpp av växthusgaser/koldioxidutsläpp. 
Det innebär att varje passagerare som reser med en färja från Sverige kommer att betala f.n. 20 kr/person enkel resa i ETS tillägg, och 100 kr/person enkel resa i koldioxidutsläpp, det totala tillägget för resan t/r uppgår f.n. till 240 kr/person.