Facebook

Hotel Almond SPA **** Gdansk

Hotel Almond Business & Spa ****

Hotel Almond Business & SPA Gdańsk ligger vid floden Motława i Gdansks gamla stadsdel, 300 meter från Nationalmuseet.
Här finns luftkonditionerade rum och gratis WiFi i alla utrymmen. Hotellet har även en klorfri inomhuspool.
Privat parkering finns på plats.
Alla rum är moderna och har platt-TV med satellitkanaler, badrum, badrockar, tofflor och gratis badprodukter. Vissa rum har en bekväm sitthörna.
Hotel Almond har en Magiel-restaurang i två våningar, som specialiserat sig på regionala rätter och du kan njuta av levande matlagning eller pittoresk utsikt över floden. Här finns också en lobbybar.
Hotellet har ett spa och en wellnesszon med torr- och ångbastu samt bubbelpool.
Gröna porten ligger 600 meter från Hotel Almond Gdańsk och till Långa marknaden är det 600 meter.
Flygplatsen Gdansk Lech Walesa ligger 12 km från Hotel Almond Gdańsk. 

Enligt oberoende gästrecensioner är det här våra gästers  favorithotell i Gdańsk..
Detta boende är också betygsatt för att vara mest prisvärt i Gdańsk! Gästerna får mer för pengarna jämfört med andra boenden i denna stad.

Vissa hotell i Polen tar ut en miljöavgift på plats, avgiften är ca. 15-30 kr/dygn och person.
I tilläggsnatten ingår frukost.

Check in/out 14:00/12:00

 

Film

Här nedan finner du våra exklusiva spaerbjudanden.

"Ladies" SPA package

Hotel Almond Business & SPA ****
"Ladies" SPA-paketet en skräddarsydd och lyxig spaupplevelse som är avsedd att skapa en fristad för kvinnor att koppla av, förnya och fördjupa sin inre balans. Med sin lugnande atmosfär, avancerade behandlingar och lyxiga faciliteter är det en idealisk behandling för kvinnor som söker en paus från vardagens stress och en chans att vårda både kropp och själ.

Paket med flyg, hotell & spa

från 4 690 kr

"For Two" SPA package

Hotel Almond Business & SPA ****
Spa för 2" -paketet en intim och avkopplande spaupplevelse som är avsedd att skapa minnen för livet. Med sin romantiska atmosfär, avancerade behandlingar och lyxiga faciliteter är det en idealisk behandling för par, vänner eller familjemedlemmar som söker en stund av samhörighet och välbefinnande.

Paket med flyg, hotell & spa

från 4 490 kr

"Exclusive" SPA package

Hotel Almond Business & SPA ****
"Exclusive" Spa-paketet en utomordentlig och skräddarsydd spaupplevelse som är designad för att tillgodose de mest krävande behoven och önskemålen hos sina gäster. Med sin lyxiga atmosfär, avancerade behandlingar och exklusiva faciliteter är det en idealisk behandling för dem som söker en stund av ultimat välbefinnande och lyx.

Paket med flyg, hotell & spa

från 4 990 kr

×

Förändringar i bränslepriserna har lett till en generell kostnadsökning för hela transportindustrin, vilket kräver ett flexibelt bränsletillägg som kan komma att stiga, falla eller tas bort i takt med förändringar av bränslepriser.
Bränsletillägg är en justering av priset på bränsle, upp eller ner beroende på världsmarknadspriset på olja.

Fr.o.m. den 1 januari 2024 kommer rederier som trafikerar hamnar inom EU/EES att betala årligen för utsläpp av växthusgaser/koldioxidutsläpp. 
Det innebär att varje passagerare som reser med en färja från Sverige kommer att betala f.n. 20 kr/person enkel resa i ETS tillägg, och 100 kr/person enkel resa i koldioxidutsläpp, det totala tillägget för resan t/r uppgår f.n. till 240 kr/person.