Facebook

Hotel Sheraton ***** Sopot

Hotel Sheraton i Sopot

Med sitt fantastiska läge bara några steg från havet erbjuder hotellet en harmonisk blandning av lyx och komfort. Här möts gäster av en sofistikerad atmosfär och enastående service.

Rummen på Sheraton Sopot utstrålar stil och bekvämlighet och är utformade för att möta de högsta standarderna. Många rum har en fantastisk utsikt över havet, vilket ger en extra dimension till gästernas vistelse.

Hotellet stoltserar med en omfattande spa-anläggning där gästerna kan njuta av avkopplande behandlingar och unika ritueller, såsom det exklusiva Amber Ritual av Saint Malo. Spa-upplevelsen kompletteras med faciliteter som en nyrenoverad simbassäng och andra avkopplande områden.

Sheraton Sopot erbjuder också en kulinarisk resa med sina restauranger och barer. The Wave Restaurant serverar en läcker frukostbuffé och gourmeträtter, medan SeaSky Bar & Restaurant på taket bjuder på panoramautsikt över Östersjön och läcker mat.

Oavsett om du är på affärsresa, en romantisk getaway eller en familjesemester, ger Hotel Sheraton Sopot en oöverträffad upplevelse där lyx och avkoppling går hand i hand.

Film

Nyhet
Amber Ritual av Saint Malo

Amber Ritual av Saint Malo

Hotel Sheraton Sopot *****
Upptäck Amber Ritual av Saint Malo och fördelarna med bärnsten - en ädelsten med medicinska, avkopplande och anti-aging egenskaper. Amber Peeling är en effektiv och skonsam behandling som avlägsnar döda hudceller, vilket ger en perfekt slät och regenererad hud. Samtidigt omsluter den polära algmasken er kropp, framhävande dess ungdomliga och fasta egenskaper...

Paket med flyg, hotell & spa

från 5 290 kr

×

Förändringar i bränslepriserna har lett till en generell kostnadsökning för hela transportindustrin, vilket kräver ett flexibelt bränsletillägg som kan komma att stiga, falla eller tas bort i takt med förändringar av bränslepriser.
Bränsletillägg är en justering av priset på bränsle, upp eller ner beroende på världsmarknadspriset på olja.

Fr.o.m. den 1 januari 2024 kommer rederier som trafikerar hamnar inom EU/EES att betala årligen för utsläpp av växthusgaser/koldioxidutsläpp. 
Det innebär att varje passagerare som reser med en färja från Sverige kommer att betala f.n. 20 kr/person enkel resa i ETS tillägg, och 100 kr/person enkel resa i koldioxidutsläpp, det totala tillägget för resan t/r uppgår f.n. till 240 kr/person.