Facebook

Hotel Hamilton - Swinoujscie

Hamilton Conference Hotel Spa & Wellness ***** 

5 stjärnorniga Hotel Hamilton Conference Hotel Spa & Wellness ligger i lugnt läge i slutet av den nya delen av strandpromenaden.
Hotellet erbjuder 280 rum samt ett fullständigt spa, en inomhuspool, lobbybar, skybar med havsutsikt, pool, bastu, lekplats, cyklar och ett dygnet runt-öppet fitnesscenter. Gäster tillgång till en inomhuspool, en bar/lounge och ett dygnet runt-öppet fitnesscenter.
För den bilburna gäster finns det parkering för 60 Pln per dag. Flerspråkig personal i receptionen kan hjälpa dig dygnet runt med bokning av guidade turer och biljetter samt bagageförvaring.

Rum

Moderna luftkonditionerade rum med gratis flaskvatten, skrivbord, minibar, värdeskåp, telefon, platt-tv med satellitkanaler, och du håller dig uppkopplad med gratis wi-fi.
Badrummen har hårtork och gratis toalettartiklar.

Restaurangalternativ

Gratis frukostbuffé serveras dagligen mellan 07:00 och 10:30.
Du kan utforska hotellet och mingla i deras bar eller äta något gott på hotellets restaurang, det går även att beställa mat från rumsservice eller fylla på med energi på hotellets kafé.

Antal rum: 280.
Våningar: 7.
Hiss: JA.
Avstånd: Centrum 2 km, Strand 300 m

Check-in/out: 15.00/11.00

Från terminalen till Hotel Hamilton är det ca. 3 km.
Staden Swinoujscie ligger på en ö och färjan stannar på fastlandssidan, det finns 3 sätt att ta sig till hotellet.
1 Taxi från terminalen - kostnad ca 35-45 zl (ca 80 - 100 kr)
OBS! Om du tar taxi från terminalen är det bra att komma överens med chauffören om priset innan resan.
2 Promenera i ca. 10-15 min till en lokalfärja som åker till andra sidan (kostnadsfri) och ta taxi därifrån - kostnad ca 15-20 zl (ca 35 - 45 kr)
3 Promenera hela vägen (ca.3 km)

A - Swinoujscie Terminal
B Hotel Hamilton

Här nedan finner du våra exklusiva spaerbjudanden.

Spa Package

Spa Package

Hotel Hamilton ***** i Swinoujscie
Spapaket:
1 x 25 min hydrojetmassage
1 x manikyr
1 x pedikyr
Bonus - vistelse i saltgrotta

Resa, hotell & spa ingår

från 5 710 kr

×

Förändringar i bränslepriserna har lett till en generell kostnadsökning för hela transportindustrin, vilket kräver ett flexibelt bränsletillägg som kan komma att stiga, falla eller tas bort i takt med förändringar av bränslepriser.
Bränsletillägg är en justering av priset på bränsle, upp eller ner beroende på världsmarknadspriset på olja.

Fr.o.m. den 1 januari 2024 kommer rederier som trafikerar hamnar inom EU/EES att betala årligen för utsläpp av växthusgaser/koldioxidutsläpp. 
Det innebär att varje passagerare som reser med en färja från Sverige kommer att betala f.n. 20 kr/person enkel resa i ETS tillägg, och 100 kr/person enkel resa i koldioxidutsläpp, det totala tillägget för resan t/r uppgår f.n. till 240 kr/person.