Facebook

Wave Miedzyzdroje Resort

Wave Miedzyzdroje Resort & SPA

Wave Miedzyzdroje Resort & SPA ligger vid Miedzyzdroje Beach, hotellet erbjuder strandnära boende med bekvämligheter som bar, trädgård och terrass.
Med en 24-timmarsreception har boendet även en lekplats för barn. Här finns även en privat strand med sommarbio, restauranger, sport- och rekreationsområde, klubb med DJ:s, evenemang, uthyrning av strandutrustning, utomhus- och inomhuspool, fitnesscenter samt restaurang.

Samtliga rum på hotellet är luftkonditionerade och har sittgrupp, platt-TV med satellitkanaler, kassaskåp och eget badrum med dusch, badrockar och tofflor.
Wave Międzyzdroje Resort & SPA erbjuder några rum med trädgårdsutsikt, varav varje har en balkong. Sängkläder och handdukar tillhandahålls.

Gäster på Wave Międzyzdroje Resort & SPA kan avnjuta en kontinental eller bufféfrukost.

På hotellet är gästerna välkomna att nyttja bubbelpool och bastu. Dessutom kan gäster på Wave Międzyzdroje Resort & SPA njuta av aktiviteter i och runt Międzyzdroje, såsom cykling mm.

Antal lägenheter:393. Hiss: Ja.
Avstånd: Świnoujście 15 km, Centrum 500 m, Strand 100 m

Check-in/out: 15.00/11.00

Film

Här nedan finner du våra exklusiva spaerbjudanden.

Spapaket
Spapaket 1

Spapaket 1

Wave Miedzyzdroje Resort & SPA
Silver package totalt 30 min
Resa inkl. hytt och måltider ombord
2 hotellövernattningar med frukost
1 x 30 min delkroppsmassage

Paket med färja, hotell & spa

från 5 200 kr

×

Förändringar i bränslepriserna har lett till en generell kostnadsökning för hela transportindustrin, vilket kräver ett flexibelt bränsletillägg som kan komma att stiga, falla eller tas bort i takt med förändringar av bränslepriser.
Bränsletillägg är en justering av priset på bränsle, upp eller ner beroende på världsmarknadspriset på olja.

Fr.o.m. den 1 januari 2024 kommer rederier som trafikerar hamnar inom EU/EES att betala årligen för utsläpp av växthusgaser/koldioxidutsläpp. 
Det innebär att varje passagerare som reser med en färja från Sverige kommer att betala f.n. 20 kr/person enkel resa i ETS tillägg, och 100 kr/person enkel resa i koldioxidutsläpp, det totala tillägget för resan t/r uppgår f.n. till 240 kr/person.