1. Välj typ av transport 2. Välj resmål > 3. Sök paket
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Sök resa
Hem » Jul och Nyårsresor » Nyår på Radisson Blu i Szczecin
« Tilbaka Skriv ut Dela på Facebook

Bussresa: Nyår i Szczecin 4 dagar

 • Bussresa fr

  5 495

  kr

  Utresa 30 dec 2019

  Ring: 040 13 13 40
  E-mail: info@polenresa.se

  Nyår i Szczecin

  En resa till Szczecin i Polen över nyår har blivit en tradition hos oss på Polenresor.
  I polska Szczecin upplever vi ett festligt nyårsfirande på fyrstjärniga Radisson Blu mitt i stadens centrum samtidigt som staden bjuder på moderna influenser och ett dramatiskt förflutet!
  Det ska blir en natt du sent kommer glömma med god mat, live framträdanden, en massa musik och dans. En fantastisk resa som du vill göra om och om igen.

  Avgångar & priser

   Avresa  Hotell  Från pris
  30/12/2019  Radisson Blu Hotel, Szczecin  5 495,-
  Olika anslutningar till och från Malmö t/r från 50 orter Läs (Våra bussanslutningar) nedan
  Hotellövernattning i Malmö finns att lägga till.
  I priset ingår:
  • Resa i helturistbuss med toalett och luftkonditionering.
  • Övernattningar i dubbelrum med dusch/bad och wc
  • Halvpension inkl. nyårsfirande med middag (3 middagar och 3 frukostar)
  • Bro-, väg-, färje- och serviceavgifter
  • Reseledarservice
  Information

  Samtliga priser är frånpris per vuxen i dubbelrum med alla eventuella rabatter avdragna.

  Enkelrumstillägg: 795:-.
  Barnrabatter: 30 % för barn under 16 år som delar rum med två fullt betalande resenärer.
  Övrigt: Dubbelrum med en extrabädd kan erbjudas.
  Resan avgår: Från Öresundsterminalen i Malmö fredag 30/12 kl 08.10. Vi erbjuder anslutningsresa till Malmö samma morgon som resan avgår och från Malmö samma kväll som hemkomsten. Du kan också köpa till övernattning på hotell i Malmö i samband med både ut- och hemresa.

  Följande valuta rekommenderar vi på denna resa: Polska zloty (PLN)

  Resan är arrangerad i samarbete med Ölvemarks

  Dagsprogram

  DAG 1: MÅNDAG: MALMÖ – SZCZECIN

  På morgonen sätter vi oss väl till rätta i den bekväma helturistbussen och lämnar Malmö bakom oss. Efter att ha passerat över Öresund tar färjan oss från Danmark till tyska Rostock. Färden fortsätter österut och under eftermiddagen korsar vi gränsen till Polen. Nu har vi inte långt kvar till ”Polens Paris” som Szczecin ibland kallas. Under de kommande tre nätterna blir fyrstjärniga Radisson Blu Hotel vår fasta punkt i tillvaron och ett sprakande nyårsfirande kan ta sin början! Ca 47 mil

  DAG 2-3: TISDAG TILL ONSDAG: SZCZECIN

  Szczecin är huvudort i polska Västpommern och detta historiskt spännande område har varit under både svenskt och tyskt styre. Under den här tiden omtalades staden som Stettin. Inspirationen till dagens utseende hämtade staden från det sena 1800-talets Paris, men gotiska kyrkor och ståtliga barockpalats pryder också stadsbilden. De senaste tjugo åren har Szczecin utvecklats till en modern metropol och de internationella influenserna är påtagliga, inte minst när det gäller affärsutbudet och inom restaurang- och kaféområdet. Radisson Blu Hotel ställer till med en riktig nyårsfest som vi sent ska glömma!

  DAG 4: TORSDAG: SZCZECIN – MALMÖ

  Den goda hotellfrukosten blir en utmärkt start på dagen. Under förmiddagen sätter vi kurs mot Östersjökusten och efter en lunchpaus i Tyskland seglar vi tillbaka till Danmark. Framåt kvällen når vi åter Malmö och Öresundsterminalen. Vi önskar en angenäm fortsättning på det nya året och hoppas på ett snart återseende! Ca 47 mil

  Utflykter

  NYÅRSFIRANDE

  Radisson Blu Hotel ställer till med en riktig nyårsfest som vi sent ska glömma! Galabuffén innehåller diverse läckerheter i form av både mat och dryck. Efter själva middagen tar livemusiken vid och runt tolvslaget skjuts korkarna ur flaskorna medan skumpan flödar! Kan det nya året inledas på ett bättre sätt?

  Ingår i resans pris!
  STADSRUNDTUR I SZCZECIN, HALVDAG

  Szczecin växte fram redan under 800-talet, mycket tack vare det strategiska läget vid floden Oder. Under rundturen beskådar vi bland annat den gotiska Petrus- och Pauluskyrkan, Kungsporten som uppfördes under 1700-talet som en markering av den preussiska tidens början, och de pommerska hertigarnas residensslott.

  Pris ca 150:-

  Destinationshotell

  Hotel Radisson Blu, Szczecin

  Radisson_blu_duo.jpg
  Ett fyrstjärnigt hotell med hög standard i internationell stil, bekväma rum och utmärkt service.
  Hotellet ligger i hjärtat av Szczecin på gångavstånd till Affärscentret PAZIM och Szczecins nationalmuseum. I närheten ligger även Greven av Pommerns slott och Aposteln Jakobs basilika.
  I samma byggnad finns ett populärt disco samt puben Baila Club och Café 22 med sin panoramavy över staden.
  Den stora butiksgallerian Galaxy ligger precis intill.
  Radisson Blu Hotel, Szczecin har inomhuspool och fitnessanläggning, kostnadsfri wi-fi i allmänna utrymmen och fri Business Center.
  På hotellet finns flera restauranger och barer och nattklub. Gäster har bland annat tillgång till flerspråkig personal, presentbutik/tidningskiosk och rumsservice dygnet runt.
  De 369 luftkonditionerade gästrummen på Radisson Blu Hotel har minibar och gratis flaskvatten. Tv:n har satellitkanaler och betalfilmer.
  Alla rum har skrivbord och telefon. Gäster erbjuds städning dagligen och allergitestade sängkläder finns tillgänglig på begäran.

  Baltica Wellness & Spa på 2000 m/2 erbjuder stort urval av spa behandlingar, på hotellet finns även restaurang, bar, café, nattklubb, fitness, pool och frisör.

  Läge: Centralt beläget med ett par minuters promenad till Gamla stan, nära till shopping. Genomfartstrafik
  Adress: Plac Rodla 10, PL-70-419 SZCZECIN
  Telefon: 0048-913-595595
  Officiell klass: ****
  Vår bedömning: ****
  Våningar: 10
  Rum: 369
  Hiss: Ja
  Byggår: 1992
  Renoverat: Delvis 2010 och 2015
  På rummet finns: Dusch/bad, wc, telefon, TV, hårtork, luftkonditionering (under högsäsong) samt internetuppkoppling
  Rummens storlek: Normal till större
  På hotellet finns: Restaurang, bar, gym, bastu, inomhuspool, växlings- samt deponeringsmöjligheter

  Våra bussanslutningar

  anslutningar.jpg

  VI HÄMTAR DIG PÅ 50 ORTER


  Att bo i Alingsås, men resa från Malmö? Inga problem, du reser bekvämt med våra anslutningsbussar på ett smidigt sätt.

  Alla våra bussresor avgår från Öresundsterminalen. Du kan stiga på anslutningsbussen på 50 orter för att smidigt och bekvämt komma till Malmö och resans start. Antingen samma dag som resan avgår eller dagen innan och sova över på hotell i Malmö.

  Vad är fördelen med anslutningsservicen? – Det är både prisvärt och bekvämt. Du kan välja att sova över på hotell i Malmö då ingår dessutom transfer till och från Öresundsterminalen. Och du riskerar aldrig att komma för sent till min resa.

  Anslutningsort/påstigningsplats

  Från din hemort till Malmö tar du dig bekvämt och enkelt med vårt anslutningsnät som innefattar 50 orter. För att vara säker på att få plats rekommenderar vi dig att boka anslutningen samtidigt som du bokar din resa. Vid sista-minuten-bokning kan plats på anslutningsbuss ej garanteras.

  KLICKA HÄR FÖR ATT SE VÅRA ANSLUTNINGAR FÖR VÅRA JUL OCH NYÅRSRESOR 2016 (pdf) >>

  Anslutningsresan till Malmö

  Anslutningsbussen till Malmö hämtar dig på bokad påstigningsplats. På väg till Malmö stannar bussen och hämtar fler resenärer, men det finns även tid för kortare pauser och lunchuppehåll
  (ej vid anslutning samma dag som avresa). Bussen kommer att vara skyltad för både Ölvemarks Holiday och Scandorama då vi genomför anslutningarna gemensamt.

  Viktig information

  Vi ber dig vara på plats 15 minuter före anslutningsbussens avgång från din påstigningsplats. Ibland måste vi med kort varsel ändra så att vissa anslutningslinjer helt eller delvis genomförs med andra bussar, tåg elle r taxi. Vi meddelar anslutningsändringen så snart den är känd, vilket oftast inte är mer än någon dag innan anslutningen ska ske. Eventuella ändringar av hemanslutning får du besked om av din reseledare under hemresan. Hemkomsttiderna som anges i anslutningstabellen är ungefärliga. Förseningar kan förkomma.

  Jourtelefon

  Har anslutningsbussen inte kommit 15 minuter efter utsatt tid, ring då vår jour-telefon 0708-89 82 90. Den är bemannad 24 timmar om dygnet i samband med utresor och hemkomster.

  Barnrabatter

  Barn under 16 år erhåller 50 % rabatt på anslutningsresan.

  Anslutning till Malmö samma morgon som din avresa

  Detta är vårt snabbaste anslutningsalternativ. Du startar från din anslutningsort under natten/tidigt samma morgon som resan avgår. Strax före kl 08.00 är du på Öresundsterminalen.
  Här byter du och ditt bagage till den buss som ska ta dig ut i Europa.

  Anslutning till Malmö dagen innan din avresa

  Med anslutning dagen före din avresa stiger du på anslutningsbussen på din anslutningsort dagen före avresa och är sedan i Malmö framåt kvällen. Du kan då välja att antingen boka till en hotellövernattning genom oss eller ordna boende på egen hand. Om du bokat hotell genom oss blir du upphämtad vid ditt hotell på morgonen. Har du inte bokat hotell genom oss kan du ändå åka busstransfer från Hotel Comfort på Carlsgatan 10 i Malmö med avgång kl 07.20.

  Anslutning från Malmö samma kväll som din hemkomst

  Efter Europaresan byter du till anslutningsbussen på Öresundsterminalen, beräknad avgångstid ca kl 20.30. Eftersom anslutningsbussarna väntar in alla bussar från Europa på Öresundsterminalen innan anslutningsresorna börjar, kan väntetid förekomma. På Öresundsterminalen finns restaurang och toaletter.

  Anslutning från Malmö dagen efter din hemkomst

  Har du bokat hotellövernattning genom oss, hämtar vi dig på morgonen vid ditt hotell. Annars stiger du på anslutningsbussen vid Hotel Comfort på Carlsgatan 10 i Malmö kl 08.10.

  Skicka Förfrågan

  Uppgifter om resan
  Faktura adress/Kontakt uppgifter
  Varför vill vi ha ditt personnummer »
  +
  Markerade fälten är inte ifyllda, fyll i alla markerade fält.
  Tack, din förfrågan är nu skickat, vi tar hand om det snarast möjligt.
  * = information som vi behöver

  Om du anger din egen e-postadress kommer även en kopia av din förfrågan skickas till dig.

  Om ett svar ej har kommit er tillhanda inom 48 timmar kontrollera din skräppost.
  Finns inte svar från oss i skräpposten ring oss på 040 13 13 40 (månd - fredag 09:00 - 17:00) (lörd/sönd STÄNGT)

  Nedan presenteras våra övriga Jul & Nyårsresor