1. Välj typ av transport 2. Välj resmål > 3. Sök paket
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Sök resa
Hem » Jul & Nyår
« Tilbaka Skriv ut

Jul & Nyår

Vill du göra något speciellt av jul och nyår?

Behöver du komma bort från julstressen och bara slappna av? Kanske uppleva ett annat land och andra traditioner?
Då är du redo för en av Polenresors jul- och nyårsresa.
Alla drömmer vi säkert om den perfekta julen med varm glögg och pepparkakor i hemmets lugna vrå, medan snöflingorna sakta dalar ner utanför fönstret. Men allt för ofta byts den romantiska bilden ut mot en verklighet av regn, grå himmel och allt för lite tid. Inte heller nyårsafton kan alltid leva upp till de höga förväntningarna om god mat, glada gäster och en fantastisk stämning. Som tur är kan stress och grusade förhoppningar bytas ut mot avslappning, unika reseupplevelser och fantastiska juldekorationer på en av våra jul- eller nyårsresor.
Veckorna runt jul och nyår är en utmärkt tid att resa, då är Polens storstäder smyckade från topp till tå och det är festligare att fira nyår på ett fint hotell. Dessutom är det roligare att handla julklappar i Polen – och billigare.
Polenresor har satt ihop ett litet urval av jul- och nyårsresor där de festliga högtiderna kan firas i ett land med djupa traditioner.

Nedan presenteras våra Jul & Nyårsresor

Julmarknader i Warszawa

Varje år dyker fler och fler julmarknader upp i Warszawa, var och en med sin egen unika karaktär. De öppnar i november och pågår till början av januari. De mest lockande och populära marknadsstånden finns i gamla stans idylliska omgivningar – på marknadstorget och runt vakttornet. Julmarknaden är det perfekta tillfället för alla som vill köpa en originell present åt sina nära och kära eller som vill hitta inspiration till juldekorationer eller...

Läs mer >
Flyg, hotell och frukost, från 1 690,-

Julhelg på Hotel Almond i Gdansk

Tänk om julen inte skulle vara stressig, handla om matlagning, städning och att försöka leva upp till omöjliga förväntningar men ändå vara alldeles alldeles underbar. Det är vad vårt julpaket handlar om. Vi vill inte förändra julen, bara uppdatera den lite och framför allt krama ur det allra bästa.
Förutom traditionellt julfirande med mys, färdiglagad julmat...

Läs mer >
Julresa, från 3 590,-

Spa Julhelg på Hotel Faltom

Hotel Faltom Spa har välkomnat julgäster i snart tjugo år och kan lova dig en traditionsenlig jul med mycket god mat och personlig omtanke. En äkta jul med stämning och tradition. Lämna allt stök och låt oss skämma bort er. Julfirandet på Hotel Faltom Spa passar alla - vare sig du vill fira jul med nära och kära eller bara koppla av i härlig  atmosfär och spa
Välkomna till en julhelg utan måsten.

Läs mer >
Julresa med flyg, från 5 490,-

Julhelg på slott 4 dagar med buss

En resa för både kropp och själ. En avkopplande julhelg på vårt underbara bärnstenspalats. Förutom magnifika marker och ett lyxigt boende, erbjuder hotellet också utmärkta bekvämligheter, med en spa- och friskvårdsanläggning på plats. Koppla av, varva ner och njut av omgivningen, med massage, bastu, jacuzzi och en inomhus- och utomhuspool. På kvällarna På kvällarna njuter vi av god mat i slottsrestaurangen. Allt detta finns tillgängligt för att...

Läs mer >
Slott i Polen, 4 dagar med buss, från 4 895,-

Tomtekryss på Polonia

Välkommen till julfest mitt på Östersjön. En härlig buffé med polska och svenska läckerheter och live- underhållning till gryningen!
Prisvärd shopping i Taxfree butiken garanterar att julklappskassan räcker betydligt längre! Massor av märkesvaror inom parfym, kosmetika, leksaker, godis, alkohol och många andra produkter väntar!

Läs mer >
Tomteryssning, från 550,-

Nyårspaket med Spa i Gdansk

Vi inbjuder dig till den gemensamma firandet av nyårsafton på Almond Business & SPA Hotel i Gdansk i islandslandets atmosfär.
Ett exclusive spa-paket för två, en nyårsbal med härlig buffé med öppen bar, champagnefest, tävlingar med fina priser och en upplevelse som du sent kommer att glömma! Det kommer att bli en oförglömlig kväll under vilken vi kommer att säga adjö till det gamla året och fira...

Läs mer >
Nyårspaket med Spa, från 5 290,-

Nyår på Hotel Faltom Spa

Efter den sedvanliga julstressen och stöket som går hand i hand med storhelgen finns det få saker som piggar upp lika bra som att fira in det nya året på exklusiva Hotel Faltom Spa.
Avsluta året med trevliga festligheter, den här resan bjuder på allt och börja det nya året på bästa tänkbara sätt! God mat och dryck, dans och avkoppling och någon spabehandling ovan på det. Kan det bli bättre?!

Läs mer >
Nyårsfest med flyg, från 5 690,-

Nyår på slott 4 dagar med buss

En resa för både kropp och själ är en avkopplande nyårshelg på vårt underbara bärnstenspalats. Förutom magnifika marker och ett lyxigt boende, erbjuder hotellet också utmärkta bekvämligheter, med en spa- och friskvårdsanläggning på plats. Koppla av, varva ner och njut av omgivningen, med massage, bastu, jacuzzi och en inomhus- och utomhuspool. På kvällarna njuter vi av god mat i slottsrestaurangen. Allt detta finns tillgängligt för att...

Läs mer >
Nyår på slott, från 5 295,-

Nyår på Radisson Blu i Szczecin

En resa till Szczecin i Polen över nyår har blivit en tradition hos oss på Polenresor.
I polska Szczecin upplever vi ett festligt nyårsfirande på fyrstjärniga Radisson Blu mitt i stadens centrum samtidigt som staden bjuder på moderna influenser och ett dramatiskt förflutet!
Det ska blir en natt du sent kommer glömma med god mat, live framträdanden, en massa musik och dans. En fantastisk resa som du vill göra om och om igen.

Läs mer >
4 dagars bussresa, från 5 295,-

Nyår på Grand Hotel i Sopot

På denna speciella natt kommer Grand Hotel i Sopot imponera på dig med sin prakt och glamour. Nattens tema är Hollywood. Spännande filmmusik kommer att fylla det eleganta hotellinteriören och gör denna kväll unik och oförglömlig. Med utsökta rätter som förtjänar en Oscar skapade i äkta Hollywood stil kommer ni att avnjuta nyårsnatten och gå in i 2019 med en oförglommlig upplevelse. Denna extraordinära kväll påbörjas med en sofistikerad...

Läs mer >
Avser 2 personer, från 12150 ,-
« Tilbaka Skriv ut