1. Välj typ av transport 2. Välj resmål > 3. Sök paket
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Sök resa
Hem » Jul & Nyår
« Tilbaka Skriv ut

Jul & Nyår

Vill du göra något speciellt av jul och nyår?

Behöver du komma bort från julstressen och bara slappna av? Kanske uppleva ett annat land och andra traditioner?
Då är du redo för en av Polenresors jul- och nyårsresa.
Alla drömmer vi säkert om den perfekta julen med varm glögg och pepparkakor i hemmets lugna vrå, medan snöflingorna sakta dalar ner utanför fönstret. Men allt för ofta byts den romantiska bilden ut mot en verklighet av regn, grå himmel och allt för lite tid. Inte heller nyårsafton kan alltid leva upp till de höga förväntningarna om god mat, glada gäster och en fantastisk stämning. Som tur är kan stress och grusade förhoppningar bytas ut mot avslappning, unika reseupplevelser och fantastiska juldekorationer på en av våra jul- eller nyårsresor.
Veckorna runt jul och nyår är en utmärkt tid att resa, då är Polens storstäder smyckade från topp till tå och det är festligare att fira nyår på ett fint hotell. Dessutom är det roligare att handla julklappar i Polen – och billigare.
Vi har satt ihop ett litet urval av jul- och nyårsresor där de festliga högtiderna kan firas i ett land med djupa traditioner.

Nedan presenteras våra Jul & Nyårsresor

Julmarknader i Warszawa

Varje år dyker fler och fler julmarknader upp i Warszawa, var och en med sin egen unika karaktär. De öppnar i november och pågår till början av januari. De mest lockande och populära marknadsstånden finns i gamla stans idylliska omgivningar – på marknadstorget och runt vakttornet. Julmarknaden är det perfekta tillfället för alla som vill köpa en originell present åt sina nära och kära eller som vill hitta inspiration till juldekorationer eller...

Läs mer >
Flyg, hotell och frukost, från 1 690,-

Tomtekryss på Polonia

Välkommen till julfest mitt på Östersjön. En härlig buffé med polska och svenska läckerheter och live- underhållning till gryningen!
Prisvärd shopping i Taxfree butiken garanterar att julklappskassan räcker betydligt längre! Massor av märkesvaror inom parfym, kosmetika, leksaker, godis, alkohol och många andra produkter väntar!

Läs mer >
Kryssning, från 600,-

Julhelg på Hotel Sadova i Gdansk

Julen en är en stämningsfull högtid med god mat, traditioner och en långhelg att umgås. Slipp julstressen och koppla av med en stämningsfull julresa till Gdansk och Hotel Sadova.  Hotelet ligger i hjärtat av det livliga Gdansk bara fem minuters promenad skiljer hotellet från den magiska Długi Targ, historiska gamla stan, det imponerande rådhuset, atmosfäriska kaféer och den välkända fontän med Neptunus som vakar över staden.. Här kopplar ni av och njuter av...

Läs mer >
Flygpaket, från 4 190,-

Julhelg på Hotel Almond i Gdansk

Tänk om julen inte skulle vara stressig, handla om matlagning, städning och att försöka leva upp till omöjliga förväntningar men ändå vara alldeles alldeles underbar. Det är vad vårt julpaket handlar om. Vi vill inte förändra julen, bara uppdatera den lite och framför allt krama ur det allra bästa.
Förutom traditionellt julfirande med mys, färdiglagad julmat...

Läs mer >
Flygpaket, från 4 390,-

Fira jul i Krakow

Hitta julkänslan bland marknadsbodarna i Krakow
Upplev det förtrollande vackra Krakow på en julresa i perfekta omgivningar. Den största julmarknaden i Krakow ligger på det stora torget i stadens centrum, som under marknadsdagarna är fullt av bodar. Fira jul genom att lyssna på julsånger samtidigt som du kan se vackert handgjorda föremål i läder, glas och trä och smaka rökt fårost...

Läs mer >
Flygpaket, från 4 390,-

Julhelg i Szczecin 4 dagar

I nordvästligaste hörnet av Polen ligger Szczecin som främst är känt under sitt tyska namn Stettin. Staden åtnjuter samma radiella arrangemang av torg och gator som Frankrikes huvudstad Paris. Szczecin blev polsk först efter andra världskriget och den tyska historien är märkbar. Här finns kullerstensgator, tegelkyrkor och vackra hansehus – allt som behövs för att uppleva en mysig jul.

Läs mer >
Bussresa, från 3 495,-

Julhelg på slott 4 dagar med buss

En resa för både kropp och själ. En avkopplande julhelg på vårt underbara bärnstenspalats. Förutom magnifika marker och ett lyxigt boende, erbjuder hotellet också utmärkta bekvämligheter, med en spa- och friskvårdsanläggning på plats. Koppla av, varva ner och njut av omgivningen, med massage, bastu, jacuzzi och en inomhus- och utomhuspool. På kvällarna På kvällarna njuter vi av god mat i slottsrestaurangen. Allt detta finns tillgängligt för att...

Läs mer >
Bussresa, från 4 995,-

Nyår på Hotel Sadova i Gdansk

Nyårsafton 2019/2020 på Hotel Sadova kommer att vara en extraordinär händelse!
Ljus, kamera, kör!
Vi förflyttas till en musikalisk resa till TV-världen. På nyårsnatten förvandlas hotellet en stor TV-studio.
På TV är allt är möjligt, så tillsammans skapar vi vår egen show med de bästa deltagarna!

Läs mer >
Flygpaket, från 4 990,-

Nyår i Krakow Hotel Galaxy

Nyår i Krakow - Sagolikt, vackert & välbevarat
Gästvänliga sagostaden Krakow bjuder in till en härlig nyårshelg. Medeltida arkitektur och klassiska kaféer trängs med ett modernt folkliv. Pastellfärgade renässansbyggnader och gotiska mästerverk tävlar om din uppmärksamhet. Följ med till Krakow och sätt guldkant på din nyårshelg!

Läs mer >
Flygpaket, från 4 390,-

Nyår på slott 4 dagar med buss

En resa för både kropp och själ är en avkopplande nyårshelg på vårt underbara bärnstenspalats. Förutom magnifika marker och ett lyxigt boende, erbjuder hotellet också utmärkta bekvämligheter, med en spa- och friskvårdsanläggning på plats. Koppla av, varva ner och njut av omgivningen, med massage, bastu, jacuzzi och en inomhus- och utomhuspool. På kvällarna njuter vi av god mat i slottsrestaurangen. Allt detta finns tillgängligt för att...

Läs mer >
Bussresa, från 5 495,-

Nyår på Radisson Blu i Szczecin

En resa till Szczecin i Polen över nyår har blivit en tradition hos oss på Polenresor.
I polska Szczecin upplever vi ett festligt nyårsfirande på fyrstjärniga Radisson Blu mitt i stadens centrum samtidigt som staden bjuder på moderna influenser och ett dramatiskt förflutet!
Det ska blir en natt du sent kommer glömma med god mat, live framträdanden, en massa musik och dans. En fantastisk resa som du vill göra om och om igen.

Läs mer >
Bussresa, från 5 495,-

Nyårsfest på Skania 2019/2020

Fira in det nya årtiondet ombord på Skania!
Havsutsikt, läcker buffé, DJ som spelar hits till långt in på småtimmarna och underhållning av den polska gruppen ”Coco Afro”. Men det är inte bara underhållning som är viktig utan även det praktiska - du har nämligen tillgång till din hytt under hela vistelsen ombord och kan när som helst dra dig tillbaka, kanske för att fräscha upp dig, slappna av en stund för att sedan...

Läs mer >
Nyårsfirande ombord, från 955,-
« Tilbaka Skriv ut