Facebook

Hotel Leda Spa

Hotel Leda Spa ****

Hotel Leda Spa är en av nordvästra Polens mest ansedda spaanläggningar och arbetar hård med att förädla det de gör allra bäst - att ge dig den totala livsnjutningen.
Hotellet ligger ca 280 meter från den fantastiska flera kilometerlånga vita sandstranden och erbjuder stor gama av spabehandlingar.
I en trevlig och varm atmosfär, med lugnande ljud av avslappnande musik, erfarna terapeuter ser till ditt välbefinnande och hälsa, minska stressen i vardagen, samt hjälpa till för att upprätthålla principerna i ett friskt och hälsosam livsstil.
Hotellet erbjuder kropps, ansikts och kosmetiskt Spa, solarium, saltgrotta, olika bastu, pool och frisörsalong.

Antal rum: 76. Våningar: 5. Hiss: JA.
Avstånd: Świnoujście 120 km
Centrum 1 km
Strand 280 m

Check-in/out: 14.00/11.00

Film

Här nedan finner du våra exklusiva spaerbjudanden.

Paket med färja
SPA- paket

SPA- paket

Hotel Leda Spa **** i Kolobrzeg
Spapaket:
1 x helkroppsmassage med varma stenar
1 x inträde till saltgrottan
Fri tillgång till Spa avd. med pool, sauna och jacuzzi
10% rabatt på övriga behandlingar

Paket med Färja och hotell,

från 4 445 kr

×

Förändringar i bränslepriserna har lett till en generell kostnadsökning för hela transportindustrin, vilket kräver ett flexibelt bränsletillägg som kan komma att stiga, falla eller tas bort i takt med förändringar av bränslepriser.
Bränsletillägg är en justering av priset på bränsle, upp eller ner beroende på världsmarknadspriset på olja.

Fr.o.m. den 1 januari 2024 kommer rederier som trafikerar hamnar inom EU/EES att betala årligen för utsläpp av växthusgaser/koldioxidutsläpp. 
Det innebär att varje passagerare som reser med en färja från Sverige kommer att betala f.n. 20 kr/person enkel resa i ETS tillägg, och 100 kr/person enkel resa i koldioxidutsläpp, det totala tillägget för resan t/r uppgår f.n. till 240 kr/person.