1. Välj typ av transport 2. Välj resmål > 3. Sök paket
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Sök resa
Hem » Spapaket med flyg » Nosalowy Dwor **** i Zakopane
« Tilbaka Skriv ut Dela på Facebook

Nosalowy Dwor **** i Zakopane

 • 2 st spapaket att välja fr

  4 490

  kr
  Ring: 040 13 13 40
  E-mail: info@polenresa.se

  Grand Nosalowy Dwor Resort ****

  Zakopane- Polens största vinterresmål i lyxförpackning.

  Grand Nosalowy Dwor Resort & Spa är en ny punkt på Polens hotellkarta. Hotellet öppnade sina portar den 26 december 2009 och är ett komplement till den intilliggande trestjärniga Hotel Nosalowy Dwór.

  Grand Nosalowy Dwor Resort & Spa är en idealisk destination för de mest krävande gäster och garanterar en oförglömlig vistelse i någon av hotellets 118 rum och sviter. Hotellrestaurangen Aster serverar internationella och regionala rätter.
  I Sport Bar Lobby kan du njuta av varma och kalla drycker. Panoramika Club erbjuder naturskön utsikt över området. Grand Nosalowy Dwor Resort & Spa erbjuder avkoppling i wellness center med 20 m inomhuspool, jacuzzi, vattenfall och hydromassage, medelhavs sauna med krioterapi 50-55°c och 40% fuktighet är väldigt hälsosamt. Det finns även ångbastu, finsk bastu och gym.

  Klinika La Perla är en kombination av lyx och professionell personal. Nyaste standarder erbjuder behandlingar i världsklass. I Klinika La Perla finns behandlingar för både stora och små, män och kvinnor, gravida kvinnor samt nyblivna mammor, kort och gott, till Klinika La Perla är alla välkomna.

  Under vintersäsongen erbjuder Hotel Grand Nosalowy Dwór skiduthyrning, skidlektioner och skidförvaring. Närmaste skidlift ligger på berget Nosal, bara 140 meter bort. Hoppbacken Wielka Krokiew ligger knappt 1,5 km från hotellet.

  Grand Nosalowy Dwor Resort & Spa blir det största konferenscentret i Tatrabergen. Konferenscentret med en yta av 1250m² och har kapacitet för 1200 personer.
  Utrymmet kan godtyckligt delas in i 6 mindre konferensrum, med sin höjd på 6,5 m kan även även de mest sofistikerade konfiguration anordnas för exempelvis mässor, modevisningar, presentationer av bilar, konserter mm.

  Om Zakopane

  Zakopane- Polens största vinterresmål i lyxförpackning.

  resa_polen_skidor_i_polen_zakopane_paketresa_hotellpaket_spa_polen_polenresor_duo.jpg
  Zakopane som har drygt 30 tusen invanare är en charmig liten stad belägen vid själva foten av de majestätiska Tatrabergen. Staden ligger gömd mellan den mjuka bergskedjan Gubałówka och Tatrabergens klippiga bergstoppar och det var just stadens ovanliga läge som blev avgörande för dess turistframgang. För dem som ännu inte har varit i var stad presenterar vi nagra anledningar till varför Zakopane är värt att besöka:

  Zakopane har ett härligt utvecklat utbud av boende - lyxhotell, trähus, bekväma lyxiga lägenheter, familjepensionat och billiga privata boenden för uthyrning välkomnar dig aret runt. Standard pa boenden är mycket bra och priserna är överkomliga.

  I Zakopane kan ni njuta av manga attraktioner. Förutom skidakning och snowboard är slädturer med facklor, turer pa snöskotrar, husky- kälkakning, skridskoakning och längdskidakning mest populära pa vintern. Pa sommaren rekommenderar vi bergsvandring, akning med fyrhjulingar, bergscykling, forsränning, ridning och endags- bussresor till olika vackra platser.
   
  I Tatrabergens nationalpark (den uppstod 1954 och har en area pa 21.197 ha) finns 275 km markerade vandringsleder med olika svarighetsgrader: fran mycket lätta till mycket sv?ra och utrustade med säkerhetsmedel som kedjor, spännen och stegar.
   
  Zakopane är en idealisk plats för att lära sig aka skidor - det finns ett tiotal skidbackar här och vid de flesta drivs skidskolor.
   
  Det finns massor av restauranger här (i regionala värdshus spelar bergsfolkets folkmusikband pa kvällarna), barer, pubbar samt nagra klubbar och diskotek. Vi har även tre biografer och en teater här.