1. Välj typ av transport 2. Välj resmål > 3. Sök paket
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Sök resa
Hem » Våra resor » Bussresor
« Tilbaka Skriv ut

Bussresor

Buss Shoppingresa Gdansk 3 dagar

Polen är ett riktigt shoppingparadis med brett utbud i alla former.
På vår shoppingresa till vårt grannland i söder ägnar vi en heldag i Trójmiasto, trestadsregionen som innefattar städerna Gdynia, Sopot och Gdańsk. Liksom ett pärlband ligger dom utmed Gdańskbukten och erbjuder mycket att handla i ett flertal välsorterade shoppinggallerior och stormarknader.

Läs mer >
Shopping 3 dagar med buss, från 2 675,-

Buss Spa/hälsoresa 8 dagar

På denna resa åker vi iväg för några dagars avkoppling med bad och spaupplevelser.
På denna 5 stjärniga Hotel Hamilton Spa & Wellnesss njuter du av lsköna behandlingar och välbefinnande. Hotellet ligger i lugnt läge i slutet av den nya delen av strandpromenaden.
Hotellet erbjuder 280 rum har samt ett fullständigt spa, en inomhuspool, lobbybar, skybar med havsutsikt, pool, bastu, lekplats, cyklar och...

Läs mer >
Bussresa sparesa - 8 dagar, från 7 775,-

Bussresa Polen runt 7 dagar

Fortfarande är Polen okänt för många. Det vill vi ju gärna ändra på, förstås, och det bästa sättet vi kan komma på är den här resan. I kontrasternas Polen finns en intressant östkultur och en fängslande historia. En intressant bussresa som bjuder på fascinerande historia. Genuin atmosfär i idylliska Krakow, modern storstadspuls i ståtliga Warszawa och en naturskön landsbygd. Med stora kulturrikedomar och gästvänlighet är Polen på stark...

Läs mer >
Bussresa Polen runt - 7 dagar, från 6 675,-

Bussresa till Gdansk 5 dagar

Den polska pärlan Gdansk har ända sedan hansetiden varit en av Östersjöns viktigaste städer. Staden ligger vid floden Wisłas mynning och är en av norra Polens vackraste städer. Här inleddes Solidaritetsrörelsen som hjälpte till att få Östeuropas kommunistregimer på fall. Under våra dagar här får vi se kontrasterna mellan nytt och gammalt, småskaligt och storskaligt Den förtjusande stadskärnan präglas av kullerstensgator och ståtliga köpmanshus.

Läs mer >
Gdansk- 5 dagars bussresa, från 5 275,-

Bussresa till Szczecin 4 dagar

Stettin– Gammalt & nytt med polskt gemyt. Koppla av med en skön weekend i prisvärda Polen. Här får man mer än dubbelt så mycket för pengarna. Vi bor centralt på Radisson Blu Hotel i historiskt intressanta Vorpommern, som tillföll Sverige efter den Westfaliska freden år 1648. Följ med på marknadstur, upplev polskt gemyt, provsmaka öl på ett mikrobryggeri och upptäck det unika underjordiska multimediala museet.

Läs mer >
Szczecin - 4 dagars bussresa, från 3 475,-
« Tilbaka Skriv ut