1. Välj typ av transport 2. Välj resmål > 3. Sök paket
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Sök resa
Hem » Julresor » Välj bland alla julresor
« Tilbaka Skriv ut Dela på Facebook

Välj bland alla julresor

Vill du göra något speciellt av jul och nyår?

Behöver du komma bort från julstressen och bara slappna av? Kanske uppleva ett annat land och andra traditioner? Då är du redo för en av Polenresors jul- och nyårsresa.
Alla drömmer vi säkert om den perfekta julen med varm glögg och pepparkakor i hemmets lugna vrå, medan snöflingorna sakta dalar ner utanför fönstret. Men allt för ofta byts den romantiska bilden ut mot en verklighet av regn, grå himmel och allt för lite tid. Inte heller nyårsafton kan alltid leva upp till de höga förväntningarna om god mat, glada gäster och en fantastisk stämning. Som tur är kan stress och grusade förhoppningar bytas ut mot avslappning, unika reseupplevelser och fantastiska juldekorationer på en av våra jul- eller nyårsresor.
Veckorna runt jul och nyår är en utmärkt tid att resa. Då är världens storstäder smyckade från topp till tå –och det är festligare att fira jul eller nyår någon annastans än hemma. Dessutom är det roligare att handla julklappar i Polen eller Tyskland – och billigare. Polenresor har satt ihop ett litet urval av jul- och nyårsresor där de festliga högtiderna kan firas på någon av våra utvalda hotell. Vill du trots allt fira högtiderna hemma erbjuder vi ett stort urval av julshoppings och julmarknadsresor.

 

julshoppingresor.jpg    julmarknader.jpg

 
 

 

julfirande.jpg    nyarsresor.jpg