1. Välj typ av transport 2. Välj resmål > 3. Sök paket
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Sök resa
Hem » Julresor » Julmarknader
« Tilbaka Skriv ut

Julmarknader

Julmarknad i Berlin 3 dagar

Doften av glühwein, brända mandlar och rostade kastanjer präglar Berlin i juletid. Här finns ett 60-tal julmarknader, alla med sin egen speciella stämning. Vill du verkligen uppleva mångmiljonstaden Berlin ska du åka med oss. Vi bor centralt och bra mitt bland storstadspulsens shoppinggator, kulturbyggnader och pubar. Berlin är en kulturstad fylld av kontraster med spår från olika historiska epoker. Möt en stad som sjuder av liv med enorm...

Läs mer >
Julmarknad i Berlin med buss, från 1 895,-

Julmarknad i Rostock 3 dagar

Rostock var en av de viktigaste Hansastäderna under medeltiden och just här hittar vi en av de största julmarknaderna i norra Tyskland. Staden bjuder förutom intressant historia, på fantastisk julstämning på tyskt vis, där en varm och harmonisk stämning följer med oss under dessa dagar. En perfekt smyg- start inför julfirandet som kommer att lämna intryck i alla våra sinnen.

Läs mer >
Julmarknad i Rostock med buss, från 1 895,-

Julmarknad i Lübeck 3 dagar

Nu är det hög tid att planera inför resan till julmarknaderna i Lübeck. Denna trevliga tradition med julmarknad på rådhustorget är mycket gammal och omtalades för första gången för mer än 350 år sedan. Idag äger den även rum på gågatan Breite Straße brevid rådhustorget samt på Koberg. Varför inte göra som många andra svenskar och danskar och gå på julmarknad i Lübeck under november och december.

Läs mer >
Julmarknad i Lübeck med buss, från 2 295,-

Julmarknad i Prag 4 dagar

Prag är en magisk stad oavsett årstid. Men kanske lockar vintern och julen fram det allra bästa i denna romantiska storstad. Den tjeckiska huvudstaden är ett perfekt resmål för dig som vill kombinera god mat och dryck med shopping och fascinerande historia. Under en promenad över Karlsbron mot Gamla stadens torg blir du hänförd av Prags elegans, ståtliga byggnader och storslagna spiror!

Läs mer >
Julmarknad i Prag med buss, från 2 295,-

Julmarknad i Berlin 4 dagar

I den tyska huvudstaden skapas äkta julstämning och stadens alla julmarknader inbjuder till spännande upplevelser och prisvärda inköp. Shopping, konst, kultur och historia. Allt finns runt hörnet i Tysklands allra mest spännande stad. Här finns gott om kaféer och restauranger och vart du än beger dig i staden finns något nytt att upptäcka, för sån är Berlin, levande, pulserande och sprudlande av liv!

Läs mer >
Julmarknad i Berlin med buss, från 2 695,-

Julmarknad i Stralsund 4 dagar

Besök den berömda julmarknaden. Den vackra och välbevarade hansestaden bjuder på en stämningsfull julmarknad, vackert inramad i romantisk miljö! Den sträcker sig från det festligt dekorerade Alter Markt med det vackra gotiska rådhuset till borgar- och köpmanshus i gågatorna. Rådhuskällaren i Stralsund innehåller konsthantverksmarknad med fantasifull medeltidsstämning under imponerande medeltidsvalv.

Läs mer >
Julmarknad Stralsund, buss, från 2 395,-
« Tilbaka Skriv ut