1. Välj typ av transport 2. Välj resmål > 3. Sök paket
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Sök resa
Hem » Spapaket med färja » Hotel Trzy Wyspy *** i Swinoujscie
« Tilbaka Skriv ut Dela på Facebook

Hotel Trzy Wyspy *** i Swinoujscie

 • 2 st spapaket att välja fr

  2 450

  kr
  Ring: 040 13 13 40
  E-mail: info@polenresa.se

  Hotel Trzy Wyspy ***

   

  Hotel Trzy Wyspy ett nytt modernt hotell med perfekt läge i Świnoujście, bara 200 m från den nya strandpromenaden med alla mysiga restauranger och kaféer och Polens bredaste sandstrand.

  Hotellet består av tre sammansatta byggnader med 150 bekvämt inredda och rymliga dubbelrum med balkong, två restauranger, Sky Bar med havsutsikt, takterrass med solstolar, gym, pool, sauna, jacuzzi, saltgrotta, och möjlighet till spa och hälsobehandlingar. Hotellet erbjuder stor gama av häsobehandlingar och fotvård. På hotellet finns även cykeluthyrning med fullständig service så som cykelsläpp för barn mm. för mer info kolla med hotellets reception.

  Antal rum: 150. Våningar: 5. Hiss: JA.
  Avstånd: Centrum 500 m, Strand 200 m

  Check-in/out: 15.00/10.00

  Om Swinoujscie

  Swinoujscie - en av Polens intressantaste turistorter

  Świnoujście har Polens bredaste badstrand, 5 km lång och upp till 120 meter bred.

  En strandpromenad och sanddyner separerar badstranden från staden. På promenaden och i närheten finns det dussintals caféer, barer, restauranger, ölpubar, stekhus och rökerier som är öppna dygnet runt.

  Omgivet av 44 öar och med ett betagande naturskönt läge har Świnoujście på senare blivit en av Polens största turistattraktioner. Hit reser årligen 600 000 gäster för att njuta av den storslagna naturmiljön, de bärnstensrika sandstränderna, mysiga restaurangerna och en skön vistelse

  Till Świnoujście anordnas sparesor.
  Många turister besöker även kurorten för behandling mot dålig blodcirkulation, luftvägssjukdomar, endokrinologiska, hjärt- och kärlsjukdomar, hudsjukdomar samt reumatiska sjukdomar. Kurorten ägnar sig även åt fetmabehandling. Det finns sjukgymnaster och kinesitterapeutiska behandlingar, salta bad, gyttjebad, kryoterapi (kylbehandling) samt kosmetiska behandlingar.

  Det milda havsklimatet, skogarna och parken bidrar till turistnäringen.

  Längs gränsen till Tyskland finns en populär marknad. På den tyska sidan finns en begravningsplats med minnesmärke över de cirka 20 000 tyska flyktingar och marinsoldater som omkom i dåvarande Swinemünde under ett amerikanskt bombangrepp i mars 1945.

  Film

  Świnoujście from Polenresor & Suntravel HB on Vimeo.

  Nedan hittar du våra spapaket på Hotel Trzy Wyspy