1. Välj typ av transport 2. Välj resmål > 3. Sök paket
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Budapest
Swinoujscie
Gdansk
Szczecin
Gdynia
Trzesacz
Kolobrzeg
Ustka
Krakow
Vilnius
Miedzyzdroje
Warszawa
Prag
Wiselka
Sopot
Zakopane
Sök resa
Hem » Sparesor » Hälsoresor
« Tilbaka Skriv ut

Hälsoresor till Polen

Att åka på en hälsoresa har blivit allt populärare.

Att åka på en hälsoresa har blivit allt populärare.
Det är ett bra sätt att skapa nya vanor.
Fördelen med hälsoresor är att du lever på ett helt annat sätt än hemma, på en resa behöver du inte tänka på alla vardagsmåsten utan kan ha full fokus på din kropp.
I våra hälsoresor ingår läkarundersökning redan vid ankomsten och ett specialanpassat hälsoprogram med behandlingar förbereds för just dig.
Hotellen som vi samarbetar med har lång erfarenhet av friskvård och erbjuder stor urval av behandlingar, det är till stor fördel för dig att du får dina behandlingar direkt utan långa väntetider som du annars så ofta har här hemma.
Boka en hälsoresa till polen, landet har en historisk kurortstradition med en rad spahotell i natursköna orter, några av de bästa hotellen hittar du vid polska östersjoökusten som har milt kustklimat, tysta lövskogar, långa sandstränder och underbara medeltidsstäder - en perfekt miljö för avslappnande och hälsobefrämjande minisemestrar med skönhetsbehandlingar, må-bra-program och hälsokurer.

Glöm vardagen - BEGE TILL DIG POLEN OCH TA HAND OM DIN KROPP!


Nedan hittar några förslag på våra hälsa & gå-ner-i-vikt paket

 

Hotel Grand Lubicz ***** i Ustka

Grand Lubicz Hotel ***** i Ustka - Ge din kropp en BREAK paket med flyg alt. färja
7 nätter med halvpension: Läkarkonsultation, 15 x hälsobehandlingar i Medical Resort inom områden så som: fysioterapi, balneoterapi, termoterapi, hydroterapi, kinesioterapi, megnetterapi, kryoterapi och elektroterapi samt 10 % rabatt på alla behandlingar i SPA Centret och MEDICAL resort...

Läs mer >
Ge din kropp en BREAK, från 6 990,-

Body and Mind hälsoresa

Källan till Harmoni har som mål - Din bästa hälsa, med en välmående kropp och själ, som i sin tur kan ge balans och harmoni i livet - och erbjuder olika typer av Massagebehandlingar, Massageterapi, Avslappnande massage, Wellness-behandlingar m.m. Du bemöts utifrån ett holistiskt synsätt - att se individen som helhet, integrera kropp & själ. Varje behandling utformas efter just dina behov och problemområden. Här blir du väl omhändertagen och...

Läs mer >
7 dagars hälsoresa, från 6 690,-

Hotel Verano *** i Kolobrzeg

På denna populära hälsoresa reser vi till staden Kolobrzeg som ligger i Koszalin-provinsen i norra Polen. Provinsen kallas för Polens gröna Lungor.
Kurhotellet erbjuder en rad olika behandlingar t ex olika slags massage som klassisk massage, undervattenmassage, bindvävsmassage, virvelmassage. Man kan även ta bubbelbaden i mineralrikt vatten, kamrar, vattengymnastik.

Läs mer >
Hälsoresa med buss, från 5 390,-

Hotel Polaris 3 *** i Swinoujscie

REHAB PACKAGE  6 hotellnätter inkl 2 måltider/dag
I rehab paketet ingår: daglig simning i poolen mellan 07.30-9.30 på Polaris 2, 1 x 60 min helkroppsmassage, 10 behandlingar, fördelade på vardagar (ej veckoslut och polska helgdagar) efter konsultation med läkaren.
1 x flaska vin per par på Ambassador Restaurant.

Läs mer >
Rehabpaket 6 hotellnätter, från 3 900,-

Hotel Cesarskie Ogrody ***

Hotel Cesarskie Ogrody som kan översättas som "kejserliga trädgårdar" och som verkligen speglar den unika karaktären av denna plats, byggdes för över hundra år sedan och blev nyligen varsamt renoverat. Lugnt läge, omgivet av en park, men ändå nära till centrum. Varje rum är individuellt inredda och utrustade med satellit-TV, telefon och kylskåp. På hotellet finns spa, pool, jacuzzi, bastu, saltgrotta, restaurang, café, bar och uteservering

Läs mer >
7 dagars hälsoresa, från 3 115,-
« Tilbaka Skriv ut